بیش از یک سوم آمار بیکاران متعلق به مددجویان کمیته امداد است
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،
حجتالله عبدالملکی در نشست خبری راهبردهای جدید اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد گفت: بهرهگیری از ظرفیت خیرین کارآفرین برای اشتغال و توانمندسازی مددجویان بسیار اهمیت دارد، زیرا بیش از یکسوم آمار بیکاران کشور عضو خانواده کمیته امداد هستند اما تنها پنج درصد از منابع کشور به این سازمان تعلق دارد. این در حالی است که بیش از یکپنجم آمار ایجاد اشتغال در کل کشور به کمیته امداد تعلق دارد. ما معتقدیم که یکچهارم اشتغال کیفی را این سازمان برای زیرمجموعه خود ایجاد کرده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در ادامه افزود: با اقدامات کمیته امداد بیش از 700 هزار نفر از مددجویان تحت پوشش ما پس از ایجاد اشتغال از گردونه حمایت ما خارج شدهاند که برای این موضوع هفت هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه در 9 ماهه امسال، هشت هزار فرصت شغلی ایجاد شده، ادامه داد: از ابتدای امسال بیش از 129 هزار نفر تحت آموزش قرار گرفتند که با این آمار موفق شدیم بیش از 77 درصد از برنامههای خود را محقق کنیم.
عبدالملکی از سه طرح برای ایجاد اشتغال برای مددجویان خبر داد و گفت: سه طرح کلان توسط کمیته امداد برای ایجاد اشتغال انجام شده است و هدف ما ایجاد اشتغال و دانش پایه در مددجویان است. برای این منظور تسهیل روابط که حذف قوانین دستوپاگیر ازجمله آن است در دستور کار قرار گرفت و سومین قدم ایجاد انگیزه در کسانی بود که با این بخش همکاری داشتند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بحث توسعه اشتغال برای محرومان بسیار پراهمیت است و خروجی آن خودکفایی برای افرادی است که تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند. در این راستا کانون خیرین کارآفرین تأسیس شد که با این افراد در ایجاد کسبوکار، مشاوره فنی، کمک بلاعوض، بازاریابی و فروش به مددجویان کمک میکنند. این طرح بهصورت پایلوت در سمنان و البرز اجرا شد.
معاون توسعه و اشتغال کمیته امداد تصریح کرد: جهادگران کارآفرین دومین گروهی بودند که تلاش کردیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم. این افراد به دلیل داشتن روحیه جهادی به دنبال رفع محرومیت در کشور هستند و با بسیج سازندگی و بسیج دانشآموزی این طرح را دنبال کردیم. این جهادگران دانش و مهارت کارآفرینی را فراگرفته و سپس بهصورت داوطلبانه و بدون هیچ اجباری در طرحهای کارآفرینی این سازمان شرکت میکنند و تجربیات خود را در اختیار مددجویان قرار میدهند.
عبدالملکی اظهار کرد: پرداخت کارمزد به ازای هر فرصت شغلی نیز از دیگر برنامههایی است که توسط کمیته امداد اجرا میشود.
معاون توسعه و اشتغال کمیته امداد امام خمینی ادامه افزود: گروه سوم کارآفرینان باهدف سودآوری در کار خود میتوانند با کمیته امداد همراهی داشته باشند. این دسته از افراد در واقع با پیشنهاد ایجاد کسبوکار با کمیته امداد همکاری میکنند. آنها به مددجویان مشاوره و آموزش میدهند و علاوه بر اینکه به این دسته از افراد کمک میکنند میتوانند سرمایههای خود را نیز افزایش دهند.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: معضل بیکاری وقتی در کشور قابلحل است که کارآفرینان موفق در این حوزه ورود پیدا کنند در واقع بیش از ۴۰۰ هزار کارآفرین موفق در کشور داریم که اگر هرکدام از آنها برای چهار نفر شغل ایجاد کنند بیکاری در کشور از بین میرود. به همین دلیل از همگی افراد صاحبفکر میخواهیم که با این سازمان همراهی داشته باشند.
وی عنوان کرد: در واقع به این گروه از افراد راهبر شغلی میگوییم و این افراد علاوه بر آموزش در زمینهٔ فروش محصولات نیز به مددجویان کمک میکنند.
عبدالملکی با اشاره به اینکه در کمیته امداد با اشتغال پنهان روبهرو هستیم افزود: طرح پایش از سال گذشته در کمیته امداد اجراشده و با شناسایی افرادی که شغل داشتند این گروه را از حوزه مستمریبگیران خارج کردیم.
انتهای پیام/4087
انتهای پیام/