۲۴/ فروردين /۱۴۰۴
21:02 16 / 10 /1397

گلایه استاندار کردستان از سرمایه‌گذاران سازمان‌های توسعه‌ای

استاندار کردستان با تأکید بر وجود ظرفیت‌های گوناگون تولید در استان از سرمایه‌گذاری نکردن سازمان‌های توسعه‌ای در کردستان گلایه کرد.
L3VwbG9hZC9TSDk2L29zdGFucGF6aG8uanBn.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در دیدار با تیم کاری پژوهشکده فناوری نهاد ریاست جمهوری و بحث در خصوص پروژه تولید سند ۵ ساله علم و فناوری استان، کردستان را استانی جوان و خوشفکر عنوان و گفت: ما در بهره‌گیری از منابعی که متعلق به استان است با محدودیت مواجه هستیم که اگر این محدودیت‌ها برطرف شود بخشی از مشکل بیکاری استان برطرف می‌شود.


وی افزود: در حوزه کشاورزی چند طرح بزرگ از جمله تبدیل زمین‌های دیم به آبی، طرح توسعه باغات استان و تبدیل استان به قطب تولید پروتئین کشور ارائه شده که اگر اجازه استفاده از منابع آبی استان را داشته باشیم می‌تواند اشتغالزایی و ایجاد ارزش افزوده بالایی داشته باشد.


استاندار کردستان ظرفیت‌های معدنی استان را یادآور شد و اظهار کرد: در کردستان معادن مختلفی از طلا و سنگ آهن تا دیگر سنگ‌های معدنی وجود دارد؛ اما سازمان‌های توسعه‌ای کشور در کردستان سرمایه‌گذاری نمی‌کنند و ارزش افزوده زیادی در استان ایجاد نمی‌شود.


مرادنیا از مرز به عنوان یکی دیگر از ظرفیت‌های ارزشمند استان نام برد و خاطرنشان کرد: به دلیل وابستگی‌های فرهنگی دو طرف مرز، سرمایه‌گذاران زیادی از اقلیم مایل به سرمایه‌گذاری در استان کردستان هستند، اما با محدودیت مواجه می‌شوند و از سوی دیگر بحث ایجاد منطقه آزاد (بانه و مریوان) به عنوان ظرفیتی برای تولید و صادرات، مدت زیادی در مجلس معطل شد.


وی افزود: انگیزه و اراده لازم برای سرمایه‌گذاری در کردستان وجود ندارد و این دیدگاه با مباحث اشتغال و توسعه فاصله دارد.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

به گزارش آنا، پروژه تولید سند ۵ ساله علم و فناوری متعلق به وزارت علوم و تحقیقات است که در کردستان با همکاری استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و پارک علم و فناوری انجام خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/ ۴۱۲۲/


ارسال نظر