حضور حماسی مردم در 9 دی نظام جمهوری اسلامی را حفظ کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساوه، حسین حبیبیتبار روز گذشته در جلسه هماندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به مناسبت گرامیداشت 9 دی 1388 اظهار کرد: آتش آن روزهای کشور با درایت و تیزبینی مقام معظم رهبری شناسایی و با حضور مردم در روز 9 دی ختم به خیر شد و تیر دشمنان نظام به سنگ خورد.
وی، ارتداد و رابطه آن با آزادی اندیشه و بیان را تشریح کرد و ادامه داد: بحث مرتد و ارتداد در اکثر ادیان الهی مطرح و مختص اسلام نیست، اما باید ببینیم آیا فقط با کنار گذاشتن اعتقادات اسلامی حکم مرتد برکسی جاری میشود یا شرایط دیگری هم دارد، همچنین باید دید تکلیف آزادی بیان چه میشود؟
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه خاطرنشان کرد: برای اجرای احکام ارتداد نیاز به چند شرط است، مرتد به کسی گفته میشود که هم از اعتقادات اسلامی خود دست بردارد و هم آن را انکار کند و ضمن این دو شرط به اظهار آن پرداخته و علیه اسلام تبلیغ کند و طعنه بزند و این شرایط باید باهم جمع باشد؛ درغیراینصورت نمیتوان درباره کسی حکم ارتداد صادر کرد.
در ابتدای جلسه جواد نیکوکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه گفت: در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی ایران قرار داریم در این سالها، دشمن از هیچ نیرنگی از ترورها و بمبگذاریها گرفته تا انواع تحریم و شبههافکنیها علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی فروگذار نکرده است.
وی افزود: دشمن ملت ایران در 40 سال گذشته از تمام توانش علیه نظام استفاده کرده و حالا چند سالی است با طرح سؤالات شبههبرانگیز سعی در تشکیک و تردید در بین جوانان و مردم این سرزمین دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساوه افزود برپایی چنین جلساتی لازمه پاسخگویی به شبهاتی است که در فضای مجازی و غیرمجازی و بین دانشجویان ما مطرح است.
به گزارش آنا، در این جلسه هم اندیشی حاضران نظرات خود را در مورد موضوع ارتداد و رابطه آن با آزادی اندیشه بیان کردند.
انتهای پیام/4078/4117/
انتهای پیام/