انعقاد 2 قرارداد همکاری دانشگاه کاشان با شرکت فولاد امیرکبیر
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه کاشان، در حاشیه بازدید هیئت رئیسه و اساتید مجموعه دانشکدههای مهندسی دانشگاه کاشان از شرکت فولاد امیرکبیر، دو قرارداد همکاری علمی، تحقیقاتی و پژوهشی با موضوعات «انجامپذیری روش نوین بازیافت اسید و جایگزینی آن با فرایند موجود بستر سیال» و «طراحی پیادهسازی و پشتیبانی سیستم خودکار تشخیص عرض عیوب سطحی و درجهبندی ورقهای شرکت فولاد امیرکبیر کاشان» به امضا طرفین رسید.
مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر کاشان در این نشست، گزارش عملکرد سال ۹۷ این شرکت را ارائه و نقاط قوت و توانمندیهای شرکت و فرصتهای همکاری با دانشگاه را مطرح کرد.
قنواتی اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه را لازم دانست و افزود: در دنیای امروز، رابطهای مستقیم بین توسعه تکنولوژی و پیشرفت در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی هر کشور برقرار است. به طوری که میتوان گفت تکنولوژی عامل اساسی برای ایجاد ثروت، دانایی و توانایی کشورها بوده و ابزاری قدرتمند در توسعه ملی به شمار میآید.
وی با اشاره به اینکه، دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است خاطرنشان کرد: اگر این نیروی انسانی متخصص بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه تولید و صنعت به کار ببرد، موجب پیشرفت خواهد شد.
مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر کاشان افزود: ارتباط صنعت و دانشگاه در هر کشوری میتواند تأثیری تعیین کننده در رشد اقتصادی آنجا داشته باشد.
وی آموزش و ارتقای دانش دانشجویان و آماده کردن آنان برای حضور در بازار کار و شناخت و برطرف کردن نیازهای تحقیقاتی بخش صنعت و به روز نگهداشتن آن را از وظیفه دانشگاه عنوان کرد و افزود: از سوی دیگر بخش صنعت هم وظیفه دارد، نتایجی را که به کمک تحقیقات از حوزه فناوری به دست آمده در تولید محصولات خود دخالت دهد و بازار کار اشتغالزایی مفید برای جوانان و افرادی که آموزشهای مرتبط را در دانشگاهها گذراندهاند فراهم آورد.
قنواتی اظهار کرد: اگر توانستیم یک ارتباطی ارگانیک و غیر اجباری بین دانشگاه و صنعت برقرار کنیم، هر دو نهاد از ایجاد این رابطه سود میبرند.
رئیس دانشگاه کاشان هم در این نشست به اهمیت ارتباط دانشگاه و صنعت پرداخت و در این راستا از افتتاح پارک علم و فنآوری دانشگاه کاشان خبر داد
عباس زراعت برخی از دستاوردها و افتخارات این دانشگاه را مورد اشاره قرار داد و گفت: صنعت کاشان با بهرهگیری از دانش و تجربه اساتید و دانشجویان میتواند در حرکت از صنعت سنتی به سمت صنعت روزآمد گامهای مؤثری بردارد.
سپس معاون پژوهشی، رؤسای دانشکدهها و برخی اساتید ضمن تشکر از دیدگاه مثبت مدیرعامل شرکت فولاد امیرکبیر، نقطه نظرات خود در جهت بهبود هرچه بیشتر ارتباط دانشگاه و صنعت مطرح کردند.
انتهای پیام/4123/
انتهای پیام/