ورود استادان به عرصه پژوهش در ساختار جدید دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، مهدی زارع ظهر امروز در حاشیه سمینار علمی قلب و عروق که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان برگزار شد با مهم دانستن مقوله پژوهش، گفت: یکی از عوامل توسعه و پیشرفت در جوامع توسعهیافته توجه جدی به مقوله پژوهش است و این جوامع اهمیت این امر مهم را بهخوبی درک کردهاند.
وی سرمایهگذاری در پژوهش را بهرهبرداری از فرصتها دانست و افزود: در این جوامع به هر موضوع مهم اجتماعی و معضلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به دید یک سؤال که باید حل شود نگاه میکنند نه الزاماً بحرانی که باید رفع شود و بهدلیل این تفکر، فرصتهای جدیدی خلق میشود و راهحلهای مناسبی برای هرگونه سؤال، پیش روی مخاطب گذاشته میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان توجه و تأکید رهبر معظم انقلاب بر جنبش نرمافزاری و تواناییهای درونزا را ناشی از اعتقاد عمیق ایشان به مقوله پژوهش و پژوهشگری دانست و گفت: رهبر فرزانه انقلاب با ترسم اسناد چشمانداز در بازههای زمانی میان و کوتاهمدت، نقشه راه مسئولان و محققان را ترسیم کرده و راهکارهای مناسب را از آنان طلب میکند.
زارع اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی لارستان با توجه به داشتن مراکز بالقوهای مانند مرکز رشد و دانشبنیان، باشگاه پژوهشگران و نخبگان، اتاقهای فکر استادان و نخبگان دانشگاهی، محیطی مناسب برای علاقهمندان به عرصههای پژوهشمحور ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: هرچند که ازلحاظ ظرفیتهای مالی، چشمانداز مناسبی برای سرمایهگذاری در این مقوله به نظر نمیرسد؛ اما اعتقاد داریم با حداقل امکانات و کمترین بودجه میتوانیم به اهداف متعالی خود در این زمینه دستیابیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی را در ادغام معاونتهای پژوهشی و آموزشی بهرغم انتقادهای وارده اتفاقی مبارک در حوزه دانشمحوری دانست و خاطرنشان کرد: طبعاً با این روند، بسیاری از استادان به عصر پژوهش وارد میشوند و عملاً پژوهشمحوری به صورتی ملموس در زندگی اجتماعی اعضای هیأت علمی، وارد خواهد شد.
زارع یکی از برنامههای خود را در این راستا، ارتباط استادان با صنعت قلمداد کرد و افزود: شرایطی ایجاد کردیم که خلاقیتها و یافتههای پژوهشی استادان مطابق با نیازهای جامعه باشد و اگرچه که در این فرآیند هنوز گامهای بسیاری باید برداشته شود؛ اما معتقد هستم به همت و پشتکار این عزیزان، میتوانیم در پویایی دانشگاه نقش مهمی ایفا کنیم و هم به سمت درآمدهای غیر شهریهای گام برداریم.
وی سوقدادن پایاننامهها و رسالههای دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به سمت نیازهای اجتماعی و اقتصادی جامعه از دیگر برنامههای آتی دانشگاه دانست و از کارکنان حوزه پژوهشی، قدردانی کرد.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/