1600 برنامه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در دست اجراست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، سیدعلیاصغر رفاهی گفت: باید برنامههای اجراشده در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی دارای خروجی اثربخش باشد.
وی تأکید کرد: براساس بیانات مقام معظم رهبری فعالیتهای حوزه پیشگیری و کنترل کاهش آسیبهای اجتماعی باید دو ویژگی اصلی داشته باشد یکی اینکه فراقوهای عمل کند و هم اینکه به صورت علمی پیگیری شود.
مدیرکل پیشگیریهای مردمی و مشارکتهای مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: تمامی برنامههای ما در پیشگیری و حل آسیبهای اجتماعی دارای پشتوانه علمی بوده و تلاش بر این است با هماهنگی در تولید برنامه و رصد و پالایش برنامههای مصوب، جامعه را به سمت تعالی سوق دهیم و آمار آسیبهای اجتماعی را به حداقل برسانیم.
وی تصریح کرد: نباید سازمانها و نهادهای متولی در بحث آسیبهای اجتماعی به صورت جزیرهای عمل کنند بلکه باید برنامههای خود را با هماهنگی و با توجه به اجرایی شدن آن توسط مردم دنبال کنند.
رفاهی افزود: پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی وظیفه ذاتی قوه قضائیه است که این رویکرد و وظیفه در تمام استانها دنبال می شود.
وی بیان کرد: قوه قضائیه پنج رسالت و وظیفه دارد که یکی از وظایف این قوه پیشگیری از جرم و اصلاح مجرمان است و باید برای موفقیت در کارمان تمامی وظایف ذاتی این قوه را با هم به پیش ببریم.
مدیرکل پیشگیریهای مردمی و مشارکتهای مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: قضات ما امروز نسبت به گذشته تغییر رویکرد جدی دارند و تلاش میکنند نهتنها خود صلح و سازش بین زوجین ایجاد کنند، بلکه از آنها میخواهند نظر مشاور را هم دریافت کنند.
وی اظهار داشت: باید بیش از گذشته به پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بها داده و در زمینه پیشگیری و حل آسیبهای اجتماعی از پراکندگی و موازیکاری جلوگیری شود، لذا تلاش ما این است که با تمامی نهادها به صورت مشارکتی عمل کنیم.
انتهای پیام/4076/پ
انتهای پیام/