فاصله یک عکس سلفی تا مرگ
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، از سال 2014 تاکنون بیش از 50 نفر به خاطر گرفتن عکس سلفی جان خود را از دست دادهاند و متوسط سن قربانیان عکسهای سلفی 21 سال اعلام شده است.
همین آمار باعث شد دولتها هم دست به کار شوند تا بتوانند جلوی بالارفتن مرگها را بهدنبال گرفتن عکس سلفی بگیرند.
افراد از ساختمانهای بلند، جرثقیل و حتی مناطقی که ساختوساز در آنها انجام میشود، بالا میروند تا عکس سلفی یادگاری بگیرند که بعضی از این مناطقی که افراد برای عکس گرفتن انتخاب میکنند، بسیار خطرناک هستند و ممکن است حتی آن عکس به آخرین عکس عمرشان تبدیل شود.
آتشفشان کیلاویا در هاوایی
بعضیها حاضرند هر کاری انجام دهند و هر جایی بروند تا بتوانند یک سلفی بینظیر و بیعیب و نقص بگیرند؛ حتی اگر به بهای به خطر افتادن زندگیشان تمام شود.
آتشفشان کوه کیلاویا درهاوایی که فوران کرد، خیلی از افراد ماجراجو که به دنبال هیجان بودند، کولهپشتیها را بستند و راهی هاوایی شدند تا بتوانند در نزدیکترین فاصله ممکن از این آتشفشان عکس یادگاری بیندازند. بسیاری از آنها بازداشت و حتی برخی از آنها جریمه شدند.
این کوه، یکی از پنج کوه فعال آتشفشانی در جزیره هاوایی است که حدود 1247 متر از سطح دریا بالاتر است.
پل تریانا در سویل اسپانیا
پل تریانا برای افرادی که عاشق هیجانند و دوست دارند پرش از ارتفاع را تجربه کنند، جالب است اما این پل، منطقه خطرناکی است که بعضی افراد آنجا را برای گرفتن عکس سلفی انتخاب میکنند. یکی از حوادثی که در سال 2014 رخ داد، مربوط به مرگ یک دانشجوی دختر 24ساله لهستانی بود که موقع گرفتن عکس سلفی روی این پل، تعادلش را از دست داد و به عمق هفتمتری یک آبراه باریک بتنی سقوط کرد و جان خود را از دست داد. حوادث مرگبار مشابه این هم بارها در موسکو و سنپترزبورگ روسیه رخ داده است.
ریل راهآهن
ریلهای راهآهن دنیا تاکنون مرگومیرهای زیادی را به خود دیدهاند. برقگرفتگی و برخورد با قطار شایعترین علت مرگ بوده اما از زمانی که گرفتن عکس سلفی و انتشار آن در شبکههای اجتماعی باب شد، این موارد هم بیشتر شد. مدتی پیش، پسر جوان 21سالهای که برای گرفتن عکس سلفی با دوستانش روی سقف قطار رفته بود، بر اثر برقگرفتگی جان باخت. طی دو سال گذشته از این قبیل حوادث روی ریلهای قطار زیاد اعلام شده است. در حادثه دیگری، نوجوانی که سعی میکرد روی ریل قطار عکس سلفی بگیرد، قطار با سرعت بالا با او برخورد کرد و باعث مرگ او شد.
صخره کابودا روکا در لهستان
صخره کابودا با ارتفاعی که از سطح دریا دارد، یکی از مهلکترین صخرهها در لهستان است. در سال 2014 یک زوج لهستانی که تلاش میکردند روی این صخره عکس سلفی بگیرند، به عمق 80 متری سقوط کردند و جان باختند و کودکان آنها هم شاهد این اتفاق ناگوار بودند. در اطراف این صخره مانعی کشیده شده تا از نزدیک شدن افراد به آن جلوگیری کنند. گویا این زوج برای گرفتن عکس سلفی در لبه صخره، از این مانع عبور کرده بودند که ناگهان پایشان لغزیده و به پایین سقوط کردند.
پارک ملی دریاچه پلیتویک در کرواسی
این منطقه با وسعت حدود 300 کیلومترمربع بزرگترین پارک ملی کرواسی است که در سال 1949 ساخته شد. در این منطقه، علاوهبر کوههای سربهفلککشیده، رودخانهها و زمینهای صخرهای متعددی هم وجود دارد. هرساله بیش از یک میلیون بازدیدکننده از این پارک دیدن میکنند. دو سال پیش، مسئولان این پارک از طریق توییتر از گردشگران خواستند به دلیل حوادث ناگواری که در این منطقه رخ داده، از گرفتن عکس سلفی خودداری کنند. هرساله حدود 1200 نفر از گردشگران از خطر مرگ نجات پیدا میکنند و دستکم یک نفر جان خود را از دست میدهد. چندی پیش، زن 54 سالهای اهل اسلوواکی که به میلههای امنیتی و هشدارهای نزدیک آبشار توجهی نکرده بود، برای گرفتن عکس سلفی به لبه نزدیک شد که پایش لیز خورد و با سقوط روی صخرهها، جان باخت.
کوه «خوآ» در چین
خوآ یکی از پنج کوه بلند چین است که دوهزار و 154متر ارتفاع دارد. این منطقه، منطقهای مقدس در چین محسوب میشود که معابد و ساختمانهای مقدس فراوانی در آن به چشم میخورد که در قسمتهای مختلف کوه ازجمله دامنه، سینهکش کوه و قله احداث شدهاند.
یکی از مشهورترین و خطرناکترین مسیرهای پیادهروی در دنیا هم در اینجا قرار گرفته که مسیری بسیار هولناک و باریک دارد و گردشگران برای عبور از آن و رسیدن به قله باید از روی تختههایی به پهنای یک متری عبور کنند. بسیاری از گردشگران با گرفتن عکسهای سلفی در این مسیرها، جان خود را به خطر میاندازند. تاکنون بیش از 100 حادثه در مسیر کوه «خوآ» رخ داده و شمار زیادی هم جان باختهاند.
منبع: روزنامه فرهیختگان
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/