نخستین مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی گیاهی در واحد کرمانشاه فعال میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، امکانات و پتانسیلهای گروه زراعت و اصلاح نباتات این واحد دانشگاهی از جمله، بهرهمندی از تجهیزات آزمایشگاهی مجهز، اعضای هیئت علمی توانمند، سوابق پژوهشی، همایش، طرحهای پژوهشی، ایجاد و راه اندازی گلخانه، همه از عواملی است که نقش شایستهای در اخذ مجوز این مرکز تحقیقاتی داشته است.
این مهم، رسالت سنگینی را برای واحد کرمانشاه به دنبال دارد. وظیفه ای که برای این مرکز تحقیقاتی پیش بینی شده است، بسیار حایز اهمیت بوده و پاسخ شایسته ای به تاکید دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در راستای عدم تکیه به درآمدهای حاصل از شهریه دانشجویی است.
عقد قراردادهای تحقیقاتی با موسسات، شرکتها و سازمانهای مختلف، انجام خدمات آزمایشگاهی، تولید محصولات فناورانه حاصل از ریز ازدیادی «کشت بافت» برگزاری دورههای دکترای تخصصی پژوهش محور، برگزاری کارگاههای تخصصی و همایشهای علمی در زمینه زیست فناوری گیاهی و رشتههای مرتبط از اولویتهای کاری این مرکز است |
بر این اساس، همواره تلاش دکتر نوذر قنبری رئیس واحد کرمانشاه و دبیر هیئت امنای استان مبنی بر ارتباط متقابل دانشگاه با بخشهای صنعتی و انجام کارهای تحقیقاتی از سوی اعضای هیئت علمی بوده، همچنین نشان از نگاه ویژه مجموعه به خصوص حوزه معاونت پژوهش و فناوری به درآمدزایی از طریق فعالیتهای دانش بنیان دارد.
عقد قراردادهای تحقیقاتی با موسسات، شرکتها و سازمانهای مختلف، انجام خدمات آزمایشگاهی، تولید محصولات فناورانه حاصل از ریز ازدیادی «کشت بافت» برگزاری دورههای دکترای تخصصی پژوهش محور، برگزاری کارگاههای تخصصی و همایشهای علمی در زمینه زیست فناوری گیاهی و رشتههای مرتبط از اولویتهای کاری این مرکز است.
رایزنی با اعضای هیئت علمی و مکاتبات متعدد با حوزه معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و با انجام بازرسیهای لازم از سوی این حوزه، بالاخره مجوز تاسیس و راه اندازی «مرکز تحقیقات زیست فناوری و گیاهی» به واحد کرمانشاه داده شد.
این مرکز با اخذ مجوز در نوع خود به عنوان نخستین مرکز تحقیقات زیست فناوری در بین واحدهای دانشگاهی سراسر کشور است.
با کمک حوزه معاونت پژوهشی واحد کرمانشاه پیگیریهای لازم برای تاسیس و راهاندازی یک شرکت دانش بنیان از سوی اعضای هیئت علمی گروه در حال انجام است و این طرح در راستای کاهش اتکای دانشگاه به شهریه دانشجویان است.
این مجوز حاصل تلاش خستگی ناپذیر و جمعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به خصوص دکتر قنبری، دکتر محمدمهدی جوکار معاون پژوهش و فناوری و سایر همکاران عرصهٔ تحقیق و فناوری است.
انتهای پیام/