افغانستان انتقام خون سردار شهید سلیمانی را از آمریکاییها میگیرد
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، «منجد صالح» در یادداشتی که روزنامه فرا منطقهای رأیالیوم منتشر کرد، نوشت: واضح است موضع اعلامشده آمریکاییها درباره حمله موشکی انتقامجویانه ایران به پایگاه هوایی نظامیان آمریکا در عینالاسد و کرکوک در خاک عراق ابهامات زیادی دارد و شفاف نیست.
وی افزود: بعد از ترور سردار سلیمانی و همرزمانش در عملیات مجرمانه و تجاوزگرانه در خاک عراق، آمریکا آرام گرفت و دونالد ترامپ دستی به موهای پر طاووسیاش کشید؛ اقدامی که ناقض همه چارچوبهای قانونی و استانداردهای بینالمللی بود. علاوه بر این، برخاستن پهپاد یا بالگرد آمریکایی و هدف قرار دادن خودروی حامل سردار سلیمانی و همراهانش نقض شرمآور حق حاکمیت عراق و بالتبع نقض استقلال و حاکمیت 22 کشور عربی است که در اتحادیه عرب دور هم جمع شدهاند. همچنین نقض ذلیلانه حاکمیت و استقلال کشورهای اسلامی بهشمار میرود. با وجود اینکه سردار سلیمانی در خاک یک کشور عربی ترور شد، ولی آمریکا با این اقدام بیشرمانه به 56 کشور عربی و اسلامی اهانت و تعرض کرده است.
سفیر سابق فلسطین در مکزیک در یادداشت خود آورده است: در حالی که آمریکا و ترامپ به اقدام خود مغرور شده بودند، برای خود کف و سوت میزدند و ترامپ بادی به موهایش انداخته بود، نخستین واکنش ایران در کمال آرامش و بدون سر و صدا انجام شد. ترامپ هراسان از اینکه چه بلایی سر نظامیانش (در عینالاسد) آمده است، توییت کرد «همه چیز خوب است» و گفت که مشکلی وجود ندارد و هیچیک از سربازانش زخمی نشدهاند. به تدریج آمریکاییها فاش کردند آنطور هم که ترامپ گفته بدون تلفات نبودهاند و 15 سربازشان زخمی و البته به اصطلاح «آسیب مغزی» و برخی از مجروحان به بیمارستانهایی در کویت و آلمان منتقل شدهاند. همه اینها را به این بیفزایید که آمریکاییها در این مدت مجبور شدند (برای مخفی نگه داشتن تلفات خود) چندین سرباز خود را در نقاط مختلف و بر اثر «حوادث تصادفی» یا «مبهم» بکشند.
صالح مینویسد: پس از گذشت چند هفته خبر شفافتری منعکس شد و پنتاگون اعلام کرد در حمله موشکی ایران حدود 64 سرباز آمریکایی زخمی شدند، ولی واضح است که رسانه های آمریکایی با انتشار اخبار رسمی و غیررسمی به دنبال گمراه کردن افکار عمومی هستند. پوشش رسانهای گمراهکننده منابع رسمی و غیر رسمی رسانه های آمریکایی پس از حادثه سقوط هواپیمای نظامی آمریکا در افغانستان به دست نیروهای طالبان شدت گرفت؛ در این میان رسانه های آمریکایی تلاش می کنند با انواع ترفندها میزان خسارت های مادی و انسانی خود را پس از ترور سردار سلیمانی اندک جلوه دهند.
وی افزود: خبرهای درز کرده نشان می دهند موضوع مهمی وجود دارد که رسانه های آمریکایی از انعکاس آن ابا دارند و این موضوع خبر کشته شدن فرمانده سیا در امور عملیات های منطقه خاورمیانه است؛ یعنی همان شخصی که گمان می رود ید طولایی در طراحی عملیات های ترور سردار سلیمانی داشته است. بنابراین جمهوری اسلامی ایران توانسته است با حمله موشکی به طور مستقیم و با حمله عناصر طالبان به طور غیر مستقیم از نیروهای آمریکایی انتقام بگیرد.
این دیپلمات فلسطینی تصریح کرد: حوادث سرپوشیده و مبهم درباره هواپیمای مرموز از ۲۷ ژانویه آغاز شد که رسانهها از سقوط یک فروند هواپیمای مسافربری در خاک افغانستان خبر دادند، ولی حادثه و خبر مبهم، پیچیده، اسرارآمیز و پر از انرژی های نامریی بود؛ هیچ اطلاعاتی درباره هواپیما، مسیر پروازی، مبدا و مقصد و اطلاعات دیگری ارائه نشد و مشخص نبود سرنشینان هواپیما چه کسانی هستند؛ حتی مشخص نبودن محموله هواپیما انسان است یا تجهیزات فنی. تنها چیز مشخص این بود که هواپیما و محتویاتش شکار ارزشمندی بودند.
منجد صالح تأکید کرد: این ابهام ادامه یافت تا اینکهعناصر طالبان مسئولیت سقوط هواپیما را برعهده گرفتند و گفتند یک هواپیمای آمریکایی را ساقط کردند. با وجود این، آمریکاییها سیاست تأیید و تکذیب را در پیش گرفتند تا ابعاد حادثه مبهم باقی بماند و بر ابعاد پیچیده ماجرا افزوده شود. آنها حتی این ابهام را ایجاد کردند که هواپیما در منطقه دور افتاده سقوط کرده که صعب العبور است.
این تحلیلگر فلسطینی گفت: بعد از کش و قوس فراوان طالبان با انتشار ویدئو ها و تصاویر گوناگون روایت خود را از حادثه تکمیل کرد و مشخص شد که هواپیما از نوع نظامی و وابسته به دستگاه اطلاعات مخفی آمریکا بوده است؛ یعنی طالبان صید بسیار با ارزشی شکار کردند.
وی افزود: با رو شدن اسناد سقوط هواپیما دولت آمریکا مجبور شد این حادثه را بپذیرد، اما همچنان تلاش می کرد اطلاعات حادثه را قطرهچکانی ارائه و به اصطلاح با همه کارت هایش بازی کند. آنها حتی تلاش کردند منکر سقوط هواپیما به وسیله طالبان شوند که تلاششان بی نتیجه بود.
صالح گفت: طبق اطلاعات درز کرده در هواپیمای نظامی آمریکا هشت نفر حضور داشتند که بیشترشان از افسران ارشد سیا بودند و در رأسشان «مایکل دی اندره» ملقب به «آیتالله مایک»، فرمانده سیا در منطقه خاورمیانه حضور داشت که مأمور انجام عملیات های محرمانه آمریکا در عراق، ایران و افغانستان در یک دهه اخیر به شمار میرفت. آیت الله مایک مغز متفکر و عوامل اجرایی عملیات ترور سردار سلیمانی در اطراف فرودگاه بغداد بود.
سفیر سابق فلسطین در مکزیک در ادامه گزارش خود آورده است: به دنبال سقوط هواپیمای آمریکا در افغانستان دولت ترامپ دستورات ویژهای به رسانههای آمریکایی داد تا از انتشار اطلاعات مربوط به حادثه به شدت خودداری کنند؛ اطلاعاتی نیز که منتشر شد بیشتر در روزنامه های کوچک و دست چندمی بود ، اتفاقاً همین رسانه های کوچک باعث شدند موج رسانهای شدیدی علیه آمریکا به دنبال حادثه سقوط هواپیمای نظامی شکل بگیرد و دولت ترامپ در نزد افکار عمومی جهان رسوا شود.
منجد صالح گفت: بعد از سقوط هواپیما آمریکا دو بالگرد خود را به همراه ۳۴ نیروی دریایی ارتش (تروریستی) آمریکا به منطقه فرستاد تا محل حادثه را بررسی کنند و احتمالاً افرادی را نجات دهند، ولی این دو بالگرد نیز هدف راکت های طالبان قرار گرفتند و همه ۳۴ سرنشین بالگردها کشته شدند. در این کش و قوس عناصر طالبان توانستند به اسناد و مستنداتی درباره نیروهای سیا و بالگردهای ساقط شده دست یابند.
وی تاکید کرد: دولت آمریکا که تلاش میکرد خسارت های مادی و انسانی خود را در نزد مردم این کشور و ملت های جهان مخفی نگه دارد، اینک در مظان اتهام قرار دارد و دیر یا زود اسناد حادثه مهم دیگری همچون ۱۱ سپتامبر که در آن به برجهای دوقلوی سازمان تجارت جهانی حمله شد، افشا خواهد شد؛ حادثهای که ابعاد آن همچنان بر بسیاری از افکار عمومی و رسانه های جهان مخفی است.
انتهای پیام/4106/4033/
انتهای پیام/