دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 بهمن 1393 - 15:59
در بازدید از واحد بابل

غریبی: رشته دامپزشکی و شیلات واحد بابل به قطب علمی تبدیل شود

دکتر حسین غریبی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، علاوه بر بازدید از بخش‌های مختلف این واحد دانشگاهی، از نزدیک با دست‌آورد‌ها و فعالیت‌های علمی، پژوهشی، اقتصادی و فرهنگی این دانشگاه آشنا شد.
کد خبر : 3381

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در این بازدید گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک مرکز علمی خصوصی است، از منابع ایجاد شده به صورت بهینه باید ‌‌نهایت استفاده را کرد و بدون اغراق باید بگویم که تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی، خدمات کمک آموزشی و موفقیعت دانشگاه آزاد اسلامی بابل تحسین بر‌انگیز است.


غریبی ادامه داد: بسیار جای خرسندی است که وجود دانشگاه آزاد اسلامی منافع ملی تلقی می‌شود، دانشگاه فرهنگ مردم را تغییر داد و به معلومات علمی و پژوهشی آنان ارتقا بخشید.


وی اظهار کرد: واحد بابل با بیشن از ۷۵۰۰ دانشجو که دارای آزمایشگاه‌های بسیار مدرن، محیط شاداب و با کیفیت در بخش‌های علمی، پژوهشی، هم در زیرساخت‌ها و هم در عمرانی و خدماتی اعم از سالن‌های ورزشی استاندارد، استخر پرورش ماهیان خاویاری و زینتی، کتابخانه، امکانات بسیار خوب آموزشی و فضای تمام آکادمیک و پویا و فرا‌تر از حد تصور است.


وی تصریح کرد: امروزه شاهد آن هستیم که دانشگاه آزاد اسلامی در سطح مجامع بین المللی در بخش مسابقات علمی، اختراعات و دانش‌اندوزی، همراه با سایر کشورهای پیشرفتهٔ دنیا، حرکت و مبتنی بر دانش و فن آوری نوین ارتقاء یافته است.


معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: وجود دانشگاه آزاد اسلامی در این شهر دانش، مهارت و فرهنگ مردم را تغییر داده، توسعه یافتگی در بخش صنعتی، خدماتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایجاد کرد.


غریبی گفت: ما باید دانش را در خدمت توسعه قرار دهیم و استادان و دانشجویان ما با تولید محصولات علمی و پژوهشی خود نگرش مسئولان را نسبت به استفاده و بهرمندی از این تکنولوژوی و تولیدات علمی تغییر دهند.



معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: ما به پژوهش شدیدا نیازمندیم. هر چه استادان و دانشجویان کارهای تحقیقاتی بیشتری انجام دهند دانشگاهی پویا و زنده خواهیم داشت، در این راستا اعضای هیئت علمی ما می‌توانند در ارتقاء فرهنگ علمی، پایداری و دانش افزایی و شکوفایی دانشگاه نقش مثبت داشته باشند.


غریبی درخصوص ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی بابل گفت: این دانشگاه پتانسیل بالایی دارد و ظرفیت‌های آن را می‌توان در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فن‌آوری و پشتیبانی بررسی کرد. واحد بابل در رشته‌های پرستاری، مامایی، علوم آزمایشگاهی و دکتری دامپزشکی شرایط بسیار مطلوب و خوبی دارد.


معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی درباره فضای فیزیکی واحد بابل نیز اظهار کرد: مرکز تحقیقات و آموزش (رجه) از مکان‌های‌ ویژه و بارز دانشگاه آزاد اسلامی بابل است که می‌توان از آن استفاده‌های زیادی کرد.


غریبی ادامه داد: در حوزهٔ فرهنگی نیز دانشگاه آزاد اسلامی بابل محیط و فضای معنوی خوبی ایجاد کرده؛ مسجد الزهرا (ع) این دانشگاه یکی از بهترین مساجد دانشگاه آزاد اسلامی است که هنر زیبای معماری سنتی اسلامی در ساخت آن رعایت شده است.


وی از بازدید ۱۷ آزمایشگاه تخصصی این واحد ابراز خرسندی کرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی اعتلای سطح علمی جامعه را مد نظر قرار داده و در تمام سطوح فارغ التحصیلان دانشگاه نقش مهم و بسزایی در پیشرفت کشور دارند.


غریبی با توجه به عملکرد خوب حجت الاسلام حسن قلی‌پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بابل، افزود: ایشان یکی از قدیمی‌ترین روسای واحدی است که از بدو تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به خدمتند، در این ۳۲ سال فعالیت و تلاش، خدمات شایانی در قائمشهر و بابل انجام داد، وی روحانی سخت کوش و توانمندی است که آثار خدمات آن در شهرستان بابل بر کسی پوشیده نیست، تجربه و هنر ایشان می‌تواند الگوی خوبی برای مدیران باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب