آمادگی بنیاد امید ایرانیان در توانمندسازی و آموزش زنان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدرضا عارف در این دیدار ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و گرامیداشت دهه کرامت بر ضرورت الگوپذیری از رفتار و منش ائمه معصوم و بزرگان مذهبی تاکید کرد و گفت: نامگذاریهایی که بر اساس رویدادهای مذهبی انجام میشود نباید صرفا در حد شعار و برگزاری همایش به آن نگاه کرد بلکه باید به انگیزه نامگذاریها که پیمودن راه معصومین است و الگوگیری از رفتار و کردار و منش آنان است توجه جدی شود.
وی که در آستانه سالگرد ورود آزادگان به کشور سخن میگفت ضمن گرامیداشت این روز و یاد و خاطره سید آزادگان مرحوم سید علی اکبر ابوترابی فرد، خاطرنشان کرد: اگر به زندگی آزادگان سرافراز میهن مان نگاه کنیم، به سهم همسران این عزیزان در مدیریت خانواده و تحمل سختیها و مشقتها به نقش موثر آنان در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن پی میبریم. بنابراین باید قدردان همسران شهدا، ایثارگران و آزادگان عزیز باشیم.
رئیس بنیاد امید ایرانیان در بخش دیگری از سخنان خود به جهت گیری بنیاد متبوع خود اشاره کرد و گفت: شورای زنان و بخش زنان بنیاد امید ایرانیان طی برنامههای چند ساله خود محورهای اصلی فعالیتها و جهت گیریها را در حوزه زنان مشخص کرده است. اولین محور، افزایش نرخ مشارکت زنان در همه امور است. با وجود وضعیت تحصیلی زنان که بسیار بالاست سهم فعالیت های اجتماعی و مدیریتی آنها بسیار ناچیزست. یکی از برنامههای ما افزایش نرخ مشارکت این قشر است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش اندک زنان در اداره کشور گفت: نگاه انقلاب اسلامی ایران با تاسی از دین مبین اسلام حضور موثر زنان در اداره کشور است نه اینکه زنان صرفا زینت المجالس باشند باید برای استفاده از توان تخصصی همه اقشار جامعه به ویژه زنان و جوانان برنامهریزی کرد و راهکار ارائه داد.
وی با اشاره به سنت حسنه ازدواج بر ضرورت بسترسازی مناسب از سوی خانوادهها و مسئولان در تسهیل ازدواج جوانان تاکید کرد.
عارف همچنین با اشاره به نرخ بالای طلاق در جامعه اسلامی ایران گفت: وقتی صحبت از نرخ بالای طلاق در کشور میشود فقط به اظهار تاسف و بیان مطالب شعاری اکتفا میشود اگر مسئولان در برابر فاجعه طلاق در کشور بی تفاوت باشند سرانجام مطلوبی در انتظار خانوادههای ایرانی نخواهد بود.
وی در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در جلسه درخصوص چگونگی برخورد با شبکههای اجتماعی،گفت: با شبکههای اجتماعی و فضای مجازی باید برخورد محتوایی کرد نه حذفی. باید توان و ظرفیت تولیدات محتوایی خود را آنچنان بالا ببریم که خانوادهها درخصوص چگونگی استفاده فرزندانشان از فضای مجازی نگرانی نداشته باشند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از برنامههای ضعیف صدا و سیما در حوزه مسائل خانواده گفت: وقتی جوانان و خانوادهها با برنامههای ضعیف صدا و سیما رو به رو میشوند به ناچار به سمت تولیدات شبکههای ماهوارهای رو میآورند و به نظر میرسد مدیران فرهنگی کشور باید برای این معضل چاره اندیشی کنند.
عارف در پایان از آمادگی بنیاد امید ایرانیان در توانمندسازی و آموزش زنان خبر داد.
انتهای پیام/