دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 بهمن 1393 - 13:18
دکتر میرزاده در همایش معاونان عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی:

طرح‌های عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالا در اولویت اتمام قرار دارند/ 1547 میلیارد تومان بودجه طرح‌های عمرانی و تجهیزاتی دانشگاه در سال 94

دکتر میرزاده در همایش معاونان عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه حوزه عمرانی دانشگاه در حال حاضر از حوزه‌های موفق است، تصریح کرد: خوشبختانه در ارتباط با اجرای طرح‌های عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی هیچ نگرانی ندارم.
کد خبر : 3336

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این همایش با تبریک آغاز سی و هفتمین سال انقلاب اسلامی، خاطر نشان کرد: یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب ، دانشگاه آزاد اسلامی با تمام ویژگی ها و دستاوردهای بزرگی است که دارد.


وی افزود: مهندس هاشمی معاون عمرانی دانشگاه از زمان ورود به حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی مسافرت ها و بازدیدهای بسیاری داشته و تصمیمات خوبی در ارتباط با توسعه کارهای عمرانی در دانشگاه انجام داده است.


وی با تاکید بر اینکه حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر از حوزه های موفق دانشگاه بوده، تصریح کرد: این در حالی است که در مهر 92 نزدیک به 7/1 میلیون متر مربع ساختمانهایی با پیشرفت فیزیکی کمتر از 50 درصد در دانشگاه وجود داشت که اغلب آنها هم راکد بود.


دکتر میرزاده افزود: مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در سال 91 فقط 3 درصد شهریه ها را افزایش داد در حالی که تورم اصلی کشور بین 30 تا 40 درصد بود و این اتفاق به معنای توقف طرح های عمرانی دانشگاه بود، چرا که تمام درآمد دانشگاه صرف پرداخت حقوق و دستمزد به کارکنان می شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از زمان حضورم یعنی مهر 92 ، دانشگاه با 20 چالش بزرگ و مهم روبرو بوده و است، اظهار کرد: بعضی از این چالش ها حل شده و برخی در دست اقدام است اما خوشبختانه در حوزه عمرانی مهندس هاشمی توانستند قسمت عمده ای از مشکلات دانشگاه را حل کنند.


وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر اغلب طرح های عمرانی دانشگاه مخصوصا طرح هایی که پیشرفت بالای 50 درصد داشته اند فعال شده اند، ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال جاری حدود یک میلیون متر مربع از 7/1 میلیون متر مربع طرح عمرانی راکد در دانشگاه به بهره برداری برسد.


دکتر میرزاده با اشاره به طرح های عمرانی در دست اجرای دانشگاه گفت: یکی از این طرح ها طرح تجمیع ساختمان های پراکنده واحدهای دانشگاهی مستقر در تهران بود که بنا شد واحدهای مرکز، شمال، جنوب، غرب، پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در 7 پردیس تجمیع شوند.


وی افزود: محل استقرار سازمان مرکزی نیز در یک ساختمان 18 هزار متر مربعی در دست اجرا است و انشاءالله تا سال آینده به بهره برداری می رسد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه 400 هزار متر مربع زیر بنا برای تجمیع واحدهای تهران در نظر گرفته شده است که در یک طرح 4 ساله یا پنج ساله به بهره برداری می رسد، گفت: ما از لحاظ منابع برای این امر مشکلی نداریم چرا که دانشگاه آزاد اسلامی دارای ساختمان های زیادی است و می توانیم برای تامین منابع از تبدیل به احسن کردن این ساختمانها یا گرفتن وام استفاده کنیم.



حوزه عمرانی از حوزه های فعال، پویا و موفق دانشگاه آزاد اسلامی است


دکتر میرزاده با تاکید بر اینکه حوزه عمرانی از حوزه های فعال، پویا و موفق دانشگاه آزاد اسلامی است، ابراز امیدواری کرد: تمام طرح های عمرانی دانشگاه در موعد های مقرر طبق برنامه به اجرا درمی آید.


وی با اشاره به بودجه دانشگاه در سال آینده، اظهار کرد: هزینه های جاری دانشگاه در سال آینده 90/5 درصد و هزینه های سرمایه گذاری 26/5 درصد است که مجموع این دو 117 درصد می شود و این نشان دهنده این است که ما باید در سال آینده 17 درصد بیشتر از درآمدهایمان خرج کنیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: پیش بینی می کنیم حدود 900 میلیارد در بودجه سال آینده دانشگاه از فروش اموال مازاد یا اخذ وام بدست آید.


1547 میلیارد تومان بودجه طرح‌های عمرانی و تجهیزاتی دانشگاه در سال آینده


دکتر میرزاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در سال آینده نزدیک به 1547 میلیارد تومان برای طرح های عمرانی و تجهیزات درنظر گرفته است،ابراز امیدواری کرد: با این عدد د باقیمانده طرح های عمرانی دانشگاه باید بتواند به اتمام برسد.


وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در 32 سال گذشته کارهای عمرانی زیادی انجام داده است، گفت: در این مدت نزدیک به 20 میلیون متر مربع فضای عمرانی به فضای آموزش عالی ایران اضافه شده که یک حرکت بی نظیر است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: سرانه فضای عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی حدود 2 تا 3 متر از دانشگاههای دولتی بیشتر است که این موضوع بسیار امیدوار کننده است.


طرح های عمرانی با پیشرفت فیزیکی بالا در اولویت اتمام قرار دارند


دکتر میرزاده با تاکید بر اینکه از این پس در دانشگاه آزاد اسلامی به جای توسعه کمی، توسعه تحصیلات تکمیلی در دستور کار قرار دارد، گفت: طرح های عمرانی که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند در اولویت اتمام قرار دارند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: استراتژی و راهبرد اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه عمرانی اتمام کارهای عقب مانده قبلی است.



نگرانی در خصوص طرح های عمرانی دانشگاه ندارم


دکتر میرزاده همچنین با بیان اینکه در ارتباط با طرح های عمرانی در دانشگاه آزاد اسلامی نگرانی ندارم، اظهار کرد: هر مدیری در حوزه کاری خود بیم و امیدهایی دارد که من به حوزه عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی امیدوارم.


وی با اشاره به تشکیل شورای معماری ایرانی و اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: خوشبختانه این شورا با ریاست مهندس هاشمی فعال است و قرار است که ساختمانهای جدید دانشگاه بر اساس معماری ایرانی اسلامی ساخته شود و در خصوص ساختمانهای قدیمی نیز تا آنجا که مقدور است معماری آنها بر اساس معماری ایرانی - اسلامی تغییر کند.


ایجاد شهرک فناوری آزاد (شفا) در مراکز استان


میرزاده در ادامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بنا دارد در مرکز هر استان، شهرک فناوری آزاد که به طرح شفا معروف است و امور علمی، پژوهشی، فناوری صنفی، خدماتی و تجاری در آن ایجاد می شود را راه اندازی کند.


وی با تاکید بر اینکه یکی از کارهای اصلی دانشگاه، فرآیند تبدیل علم به ثروت است، گفت: لازمه این کار ایجاد شهرک های علمی، فناوری، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان است که فناوران بتوانند در آنجا مستقر شوند و از طریق دسترسی به آزمایشگاه‌ها بتوانند ایده هایشان را به محصول تبدیل کنند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه از این راه می تواند توسعه پیدا کند، اظهار کرد: در دانشگاه‌های برتر دنیا به علت ارتباط مستمر با خدمات و صنعت، 75 درصد بودجه آنها از طریق صنعت و خدمات تامین می شود و تنها 25 درصد منابع آنها از محل شهریه بدست می آید.


وی با بیان اینکه 99 درصد بودجه دانشگاه آزاد اسلامی در 32 سال گذشته وابسته به شهریه بوده است، گفت: ما باید به سمت دانشگاه کارآفرین برویم و بتوانیم با صنعت و خدمات ارتباط داشته باشیم.


دکتر میرزاده با اشاره به اجرای طرح "ساها" در دانشگاه آزاد اسلامی، بیان کرد: در این طرح که سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد معروف است نزدیک به 7500 آزمایشگاه و کارگاه در دانشگاه آزاد با هم مرتبط شده و تبدیل به یک شبکه ملی در کشور می شوند.


وی تاکید کرد: در این طرح باید به هر دانشجو، استاد و پروژه های مرتبط ، درهر جای دانشگاه آزاد اسلامی و حتی به صنعت ، خدمات ارائه شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب