دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 آذر 1397 - 17:26

برگزاری پنجمین همایش ملی روز علوم اجتماعی در دانشگاه خوارزمی

پنجمین همایش ملی روز علوم اجتماعی با همکاری گروه جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی در دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
کد خبر : 331840
1544016733-photo-2018-12-04-15-34-06.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، عزیزالله حبیبی، در آیین افتتاحیه این همایش گفت: در سال جاری دانشگاه خوارزمی صدمین سال خدمات علمی و پژوهشی خود را گرامی می‌دارد.


وی با ذکر تاریخچه تأسیس این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه خوارزمی از دهه ۷۵ مأموریت خود در فعالیت‌های آموزشی را تغییر داد و به همت اساتید فرهیخته، دانشجویان و به‌خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی توانست خدمات جدیدی را با نام این دانشگاه و با مأموریت‌های یک دانشگاه جامع به سرانجام برساند.


رئیس دانشگاه خوارزمی افزود: در حال حاضر دانشگاه خوارزمی با ۱۶ دانشکده در دو پردیس تهران و کرج فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد. طرح توسعه دانشگاه قبل از انقلاب در منطقه حصارک کرج طراحی شد و هم‌اکنون پردیس دانشگاه در آن مجموعه با مساحتی بالغ بر ۲۰۰ هکتار، دانشکده‌های مختلف را در خود جای داده است و دانشجویان مقطع کارشناسی ما غالباً در این پردیس مشغول به تحصیل هستند. همچنین در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز دانشجویان ما در هر دو پردیس تهران و کرج مشغول به تحصیل هستند.


در ادامه افتتاحیه همایش علوم اجتماعی سراج‌زاده رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران و مدیرگروه جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی و دبیر علمی این همایش گفت: با توجه به اینکه امسال، صدمین سال تأسیس دانشگاه خوارزمی است؛ ما تصمیم گرفتیم برنامه‌ای در خصوص علوم اجتماعی نیز داشته باشیم.


وی در خصوص رویکرد دانشگاه خوارزمی در آغاز اظهار کرد: تا دهه ۷۰ هدف این دانشگاه تربیت معلم بوده اما اکنون این دانشگاه تبدیل به یک دانشگاه جامع شده است.


وی خاطرنشان کرد: ما در این نشست چند انجمن داریم که هر انجمن در یک حوزه تخصصی تشکیل نشست می‌دهد که روی هم رفته در ۱۱ حیطه مختلف به گفتگو خواهیم پرداخت.


سراج‌زاده عنوان کرد: اگر به موضوع همایش بخواهم اشاره کنم نیاز به تذکر چند نکته است؛ یکی این‌که آموزش رکن اصلی دانشگاه است و هیچ نقشی در دانشگاه ایفا نخواهد شد مگر اینکه نقش آموزش به‌درستی ایفا شود و به عبارتی نقش‌های جدیدی که برای دانشگاه‌ها ایفا شده است نمی‌توانند جای این نقش را بگیرند.


وی اظهار کرد: ما باید رویکرد جامعه‌شناسی را به‌صورت کاربردی برای حل مشکلات جامعه استفاده کنیم و صرفاً استفاده از رویکردهایی چون رویکردهای مهندسی و یا روانشناسی نمی‌تواند مسائل امروز ایران را برطرف کند.


سراج‌زاده ادامه داد: امیدوارم که اجتماع علمی جامعه‌شناسی کشور با نگاه نقادانه‌ای که به خودشان دارند بتوانند ضعف‌های خود را بشناسند، به نیازهایی که جامعه دارد توجه کرده و دانش اجتماعی را کاربردی کنند. همچنین باید علوم خود را بسط دهند تا بتوانند در ارکان مدیریتی جامعه از آن استفاده کنند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب