راهاندازی مدارس بازیمحور و كارآفرین در سما اردبیل
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، محمد اثنیعشری ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار كرد: سما اردبیل برای تربیت دانش آموزان خود، مدارس بازیمحور و كارآفرین را در مجتمع حافظ راهاندازی كرده و آموزشها با محوریت بازی برای دانشآموزان از پیشدبستانی تا دیپلم ارائه میشود.
وی افزود: تابستان امسال و قبل از آغاز مدارس طرح بازسازی و بهسازی 6 هزار متر مربع از مجتمع آموزشی سما با سبك معماری ایرانی- اسلامی و با بیش از 10 هزار ساعت كاری شامل 50 نوع كار هنری، فنی، مهندسی و عمرانی، طراحی بهترین لابی مخصوص انتظار خانوادهها، طراحی اتاق بازی و سایت رایانه انجام شد كه در بیشتر كارهای طراحی آن، استادان آموزشكده نقش فعالی داشتند.
اثنیعشری ادامه داد: فعالیت مدارس سما بر مبنای آموزشهای فنی و حرفه ای است. در این زمینه كارگاهها، آزمایشگاهها و امكانات بینظیری در مجتمع مدارس سمای اردبیل و آموزشكده فنی و حرفهای فراهم شده و آموزش در سما براساس الگوی جهانی یونسكو كه مبتنی بر چهار اصل دانستن، یادگرفتن، زیستن برای باهم زیستن و نیز الگویهای بینالمللی كه در كشورهایی مثل دانمارك، فرانسه، فنلاند و آمریكا اجرا میشود، برنامهریزی شده و از نظر الگو و ساختار بیشتر شبیه الگوی اجرا شده در فرانسه است.
معاون دانشگاه و رئیس آموزشكده فنی و حرفه ای سما اردبیل بیان كرد: مدارس سما چشمانداز موفقی دارند و تدوین سند چشم انداز و برنامه استراتژیك برای آموزشكده سما در بازههای زمانیكوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت در حال انجام است.
وی افزود: در برگزاری استارتآپها نیز سما به پختگی لازم رسیده و دومین استارتآپ سما اردبیل در چهار عنوان اسباببازیهای الكترونیكی، مكانیكی، سنتی، سلامت و بازیهای الكترونیكی با 130 شركتكننده كه بیشتر دانشآموز بودند و با ثبت بیش از 98 ایده برگزار و سه ایده برتر انتخاب و مورد حمایت قرار گرفتند.
اثنیعشری از جمله فعالیتهای دیگر انجام شده در آموزشكده سما به افتتاح مركز تحقیقاتی هوش مصنوعی و رباتیك، كارگاه آسانسور، كارگاه تست بتن و جوش، عقد قرارداد برونسپاری برای هنرجویان آموزش و پرورش و اجاره كارگاهها، بوفه، انتشارات و سالن اجتماعات برای كسب درآمد غیر شهریهای اشاره كرد.
رئیس آموزشكده فنی و حرفه ای سما اردبیل از كاهش 50 درصدی تكیه به شهریه در آموزشكده سما در سال 97 ، ایجاد اولین مجتمع آموزشی در سما، برنامهریزی برای افزایش 11 مدرسه تا سال 1400 و بهرهبرداری از سه محصول كیت برقی، كفپوش و دیوارپوش، اخذ مجوز برگزاری همایش ملی معماری در اردیبهشت 98 و تحویل مدرسه 12 كلاسه بعد از سه سال از آموزش و پرورش و درآمدزایی به میزان 70 میلیون تومان برای سما خبر داد.
وی افزایش 110 درصدی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان سما در یكسال اخیر را كه در كشور بیسابقه بود، از مهمترین موفقیتهای مجموعه سما دانست و گفت: ایجاد مركز تولید اپلیكیشن و تولید محتوا، پیشبینی ایجاد بازار محصولات سما در سال 98، تفاهمنامه ایجاد مركز SCD با اداره كل آموزش فنی و حرفهای استان برای ایجاد منظومهای از كارگاههای مجهز و ارائه گواهیهای بینالمللی، بهكارگیری مدرسین حرفهای كنكور در مدارس متوسطه سما، اعزام دانشجویان و دانشآموزان به اردوهای راهیان نور، برگزاری چهارمین دوره سلسله نشستهای راهبرد فرهنگی با حضور نخبگان فرهنگی و استفاده از بهترین استادان جوان دانشگاه در مدارس سما بهعنوان برنامههای در حال انجام در حوزه كاری خود از دیگر اقدامات انجام شده است.
رئیس آموزشكده فنی و حرفه ای سما اردبیل، تأسیس هنرستان بهیاری، تأسیس آموزشكده و مدارس بینالمللی در مرز ایران و آذربایجان در شهرستان پارسآباد، ایجاد مركز استعداد یابی و غربالگری دانش آموزان و دانشجویان به منظور كسب رتبههای ملی و جهانی در المپیادها، تاسیس مركز مشاوره مدرن در سما با استفاده از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل و مشاركت در پروژه بینالمللی یونی هتل دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در شهر توریستی سرعین را از برنامه های استراتژیك آموزشكده سما نام برد.
اثنیعشری خاطرنشان كرد: سما در كشور 70 هزار دانشجو و 250 آموزشكده دارد و مدارس سما با هدف تربیت دانشآموزان از پیشدبستانی تا فوقلیسانس فعالیت میكند و به اذعان كارشناسان، یكی از استثناییترین سازمانهای ایران است كه برای حدود 20 سال از زندگی یعنی از كودكی تا جوانی و آماده به كار شدن و ورود به بازار كار فرزندان جامعه برنامهریزی میكند.
وی تأكید كرد: دانش آموزان 50 مهارت مهم را از ابتدای ورود به پیشدبستانی تا مقطع فوقلیسانس یادمیگیرند.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/