تشکیل معاونت فناوری و نوآوری در تجاریسازی دانش مؤثر است
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر طهرانچی در جمع خبرنگاران با اشاره به زمان اجرای طرح پایش اظهار کرد: از مهرماه سال آینده هیچ رسالهای در دانشگاه آزاد انجام نخواهد گرفت، به جز اینکه از برنامه نظام موضوعات پایش انتخاب شده باشد.
وی با اشاره به معاملات و فروش پایاننامه افزود: عاملان و معاملهگران به این زودی از بین نمیروند ولیکن اولین قدم برای حذف فروش پایاننامه همین برنامه پایش بوده که کمک میکند دیگر عوامل فروش پایاننامه نتوانند خلق موضوع داشته باشند و با مدیریت اصولی، پایاننامههای دانشگاهی را به تدریج نظاممند و روند فروش را حذف خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط با صندوق نوآوری و شکوفایی و چگونگی تشکیل آن گفت: دنبال تشکیل معاونت فناوری و نوآوری هستیم. یعنی جایگاه مجموعه فعالیتهای مکملی که میتواند در به ثمر نشستن ایدههای پژوهشی و تجاریسازی دانش مؤثر باشد که مقدمه آن تشکیل هستههای علمی است که به تبع آن شتابدهندههایی نیز باید این هستهها را حمایت کند و باید منابع آن از صندوقهای حمایتی تحت عنوان صندوقهای نوآوری و شکوفایی احیا شود که در گذشته عملکرد آن ضعیف بوده و امید است مدیریت جدید آن با رویکردها و سیاستهای صحیح، این حمایتها را انجام دهد.
وی افزود: اکنون در حال راهاندازی اولین صندوق کلان غیردولتی هستیم که این صندوق فقط به صندوقهایی که در بورس شناسایی شدهاند وام خواهد داد و مقدمات آن در بورس انجام گرفته است.
دکتر طهرانچی با اشاره به اولویتدهی برنامههای علمی و نظام موضوعات واحدهای شهرستانی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در رابطه با برنامههای علمی، استانی عمل خواهد کرد. به این شکل که واحدهای استانی در یک یا دو موضوع نسبت به توانمندیهای واحد و ظرفیتهای منطقه مأمور شده و تمام واحدهای استان حول برنامههای استانی فعالیت خواهند کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/