برنامههای علمی پژوهشی راهکاری مؤثر برای پرورش دانشجویان خلاق
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دشتستان، نوید دریاسفر در حاشیه کارگاه علمی پژوهشی آسیبشناسی فرهنگی دینی که بههمت معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان برگزار شد با اشاره به ضرورت ارتقای سطح علمی دانشجویان، برگزاری برنامههای علمی پژوهشی را راهکاری مؤثر برای پرورش دانشجویان مبتکر و خلاق دانست.
وی عنوان کرد: با برنامهریزیهای انجام شده در معاونت پژوهشی این واحد دانشگاهی سعی شده که در نیمسال جدید، علایق و سلایق مختلف دانشجویان در نظر گرفته شود و با همفکری و همکاری خود آنها این برنامهها برگزار شود.
مدیر پژوهشی واحد دشتستان با تأکید بر لزوم کاربردیبودن کارگاههای علمی پژوهشی برای دانشجویان، خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه استارتآپ دانشجویی یکی از برنامههایی است که در هفته پژوهش امسال انجام خواهد شد و این رقابت در نوع خود مؤثرترین راه برای درگیرکردن ذهن و فکر دانشجویان خلاق و صاحب ایده است.
دریاسفر ادامه داد: برپایی نمایشگاه و کارگاه رباتیک و سمینار نانوتکنولوژی که از علوم برتر و روز دنیاست و در حوزه جذاب رسانه، برگزاری کارگاه خبرنویسی و خبرنگاری، در حوزه حقوق همایش عدالت ترمیمی و در آخر برگزاری مراسم تجلیل از پژوهشگران و کارآفرینان برتر از جمله برنامههایی است که به مناسبت هفته پژوهش در آذر 97 برگزار خواهد شد.
به گزارش آنا در این کارگاه، باقر گرگین استادیار و عضو هیأت علمی گروه معارف و معاون دانشجویی واحد بوشهر آسیبشناسی فرهنگی دینی را مورد بررسی قرار داد و با توضیح عوامل مؤثر بر آن، تقابل با مدرنیته در عصر جدید، ضرورت اصلاح سبک زندگی و تعریف الگوهای اسلامی به گفتگو با دانشجویان پرداخت و پاسخگوی سؤالات آنان بود.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/