موفقیت دختران در دانشگاه مشکلساز شد
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از گاردین، ایده پسرت را به دانشگاه بیاور به امید بهبود شکاف جنسیتی مطرح شده که با روند تصاعدی در انگلستان در حال گسترش است.
کارشناسان تحصیلی در حال تلاش هستند تا زمینههای پیشرفت تحصیلی را در میان مردان جوان و پسران ارتقا دهند. طرح پسرت را به دانشگاه بیاور نیز تلاشی برای افزایش مشارکت مردان در آموزش عالی است.
این ایده با الهام از طرح «دخترت را به محل کار بیاور» شکل گرفته است. دخترت را به محل کار بیاور که در سال 1993 شروع شد، راهی برای این بود که دختران با طیف گستردهای از مشاغل و حرفهها آشنا شوند. طرح پسرت را به دانشگاه بیاور نیز راهی برای مقابله با شکاف جنسیتی است که در دانشگاههای انگلستان وجود دارد. در حال حاضر تعداد دانشجویان دختر در دانشگاههای این کشور بسیار بیشتر از دانشجویان پسر است.
پسرت را به دانشگاه بیاور تنها یکی از طرحهایی است که در کنفرانس روز دوشنبه مطرح شد. این کنفرانس که توسط مؤسسه خیریه ائتلاف مردان و پسران برگزار شده بود به توصیف شکاف موفقیتهای تحصیلی دختران و پسران پرداخت که بهشدت در حال گسترش است.
به گفته متخصصان آموزشی، طی 30 سال گذشته شکافی در موفقیتها و دستاوردهای تحصیلی دختران و پسران در انگلستان ایجاد شده است که همواره در حال گسترش است. البته موفقیت دختران تنها به دانشگاه محدود نمیشود. براساس گزارشها، عملکرد دختران مدرسهای در مرحله دوم امتحانات اسایتی بهتر از پسران است؛ 68 درصد از دختران به استانداردهای قبولی در این آزمون میرسند، در حالی که تنها 60 درصد از پسران موفق به قبولی میشوند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/