آموزش تعاملی برنامهریزی در فعالیتهای تشکیلاتی با رویکرد قرآنی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رامسر، شب گذشته و در آخرین روز آموزشی دومین دوره حیات طیبه ویژه دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی استانهای مرکزی، سمنان و لرستان، کارگاه «برنامهریزی در فعالیتهای تشکیلاتی» با تدریس امید طاهرنژاد از مدرسان دانشگاه و کارشناسارشد برنامهریزی امور فرهنگی و مؤلف کتابهای فرهنگی و آموزشی برگزار شد.
طاهرنژاد در این کارگاه گفت: با نگاه به متون دینی، بهخصوص ثقل اکبر و آداب دینی از جمله نماز جماعت، مشاهده میکنیم که فعالیت تشکیلاتی یا همان کار گروهی و جمعی که تجلی آن در مقولهای به نام «وحدت» ظهور پیدا میکند از مواردی است که همواره تأکیدات فراوانی در دین مبین اسلام داشته است.
نویسنده و پژوهشگر دانشگاهی ادامه داد: بیانات فراوانی از بزرگان و دانشمندان مختلف اسلامی درباره سازماندهی، وحدت و کارگروهی و تشکیلاتی، میتواند راهنمای همه فعالان فرهنگی باشد. امام خامنهای میفرمایند: دشمن از سازماندهی میترسد، دشمن از پیوستگی و تشکل نیروهای عظیم مردم به یکدیگر میترسد؛ هر چیزی که تشکل ایجاد کند دشمن با او مبارزه میکند.( ۱۳۶۰/۰۴/۰۷)
طاهرنژاد با ارائه تعاریف دانشمندان مختلف از برنامهریزی، درخصوص برنامهریزی برای فعالیتهایی فرهنگی تشکلهای دانشجویی، خاطرنشان کرد: در یک تعریف جدید و جامع، میتوان گفت برنامهریزی در فعالیتهای فرهنگی تشکلها، یعنی «طراحی روش عملیاتی برای تولید، ارائه یا تغییر کالا یا خدمات فرهنگی در زمان معین و در راستای اهداف از پیش تعیین شده».
تبیین «اجزا و عناصر برنامه فرهنگی»، «مؤلفههای ششگانه برنامهریزی تشکلی»، «انواع برنامهریزی»، «مراحل برنامهریزی»، «فنون برنامهریزی»، «ضمانت اجرای برنامه» و «تمهیدات قرآنی در برنامهریزی مؤثر» از جمله موارد دیگری بود که در این کارگاه مطرح شد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/