فارغالتحصیلان سنگاپوری کجای دنیا کار میکنند؟
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ایژین کرسنپادنت، سیستم آموزشی سنگاپور شهرت جهانی دارد. براساس گزارشهای جدید، فارغالتحصیلان دانشگاه ملی سنگاپور در میان قابلاستخدامترین نیروهای انسانی جهان قرار دارند.
دانشگاه ملی سنگاپور در آخرین رتبهبندی جهانی اولویت استخدام تایمز جزء 10 دانشگاه برتر قرار گرفته است. این دانشگاه تنها مؤسسه آموزشی از سنگاپور است که در 10 دانشگاه برتر قرار گرفته است. دانشگاه ملی سنگاپور همچنین یکی از دو مؤسسه آموزش عالی آسیایی است که در 10 دانشگاه اول این رتبهبندی قرار گرفته است. دانشگاه توکیو در جایگاه نهم و دانشگاه ملی سنگاپور در جایگاه دهم این رتبهبندی قرار دارند.
جایگاه دانشگاه ملی سنگاپور نسبت به سال گذشته 6 پله بالا آمده است و حالا در کنار دانشگاههای آیوی لیگ آمریکا و گروه راسل انگلستان از جمله دانشگاه هاروارد، کلتک، امآیتی، کمبریج و استنفورد قرار دارد.
آیوی لیگ، مجمع پیچک یا لیگ دانشگاههای آیوی، معروفترین گروه دانشگاهی در جهان است که از هشت دانشگاه پرآوازه تشکیل شده است. علت نامگذاری این دانشگاهها ساختمانهای بسیار قدیمی است که نمای آنها با پیچک و پاپیتال پوشیده شده است.
گروه راسل به مجموعهای از ۲۰ دانشگاه انگلستان گفته میشود که روی هم حدود دو سوم بودجههای پژوهشی دانشگاهی در این کشور را به خود جذب میکند. این گروه در سال ۱۹۹۴ بنیان نهاده شد تا منافع دانشگاههای عضو را در دولت و مجلس انگلستان و سازمانهایی از این دست پیگیری کند.
رتبهبندی اولویت استخدام تایمز هایر اجوکیشن که برای هشتمین سال منتشر میشود، عملکرد دانشگاهها را در بازار کار میسنجد. در این ارزیابی جهانی 7 هزار نیروی انسانی استخدامشده در شرکتهای بینالمللی در 22 کشور جهان مورد بررسی قرار میگیرند. در کل تایمز هایر اجوکیشن 250 هزار فارغالتحصیل استخدامشده در سال گذشته را بررسی کرد.
رئیس دانشگاه ملی سنگاپور گفت: در دانشگاه ملی سنگاپور برای این که از اقتصاد دیجیتال عقب نمانیم، تمام تلاش خود را میکنیم تا دانشجویان و فارغالتحصیلان بهخوبی آموزش ببینند، مهارتها و تجربه کافی را کسب کنند تا آماده بازار کار آینده شوند.
وی افزود: رشد ذهنی دانشجویان نیز به آنها اجازه میدهد که با محیطهای کاری در حال تغییر سازگار شوند. دانشگاه ملی سنگاپور اولین دانشگاه در جهان است که پس از پذیرش در مقطع کارشناسی، دانشجویان را برای 20 سال ثبتنام میکند. این رویکرد طولانیمدت به دانشگاه ملی سنگاپور اجازه میدهد که بهعنوان یک شریک یادگیری مادامالعمر در کنار فارغالتحصیلان قرار بگیرد و شاهد یادگیری مهارتهای جدید یا یادگیری مجدد مهارتهای قبلی آنها باشد.
سایمون بیکر ویراستار اطلاعاتی تایمز هایر اجوکیشن درباره سنگاپور میگوید: با وجود اینکه سنگاپور تنها دو نماینده در جدول رتبهبندی اولویت استخدام داشت؛ اما این حضور بسیار تأثیرگذار است.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/