طرحهای ماندگار محور اصلی فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آزاد است
علیرضا اسفندیاریمقدم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در علیآباد کتول با بیان اینکه نقش دانشگاهها در توسعه فرهنگی جامعه نقشی بیبدیل است از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علیآبادکتول بهعنوان یکی از بزرگترین دانشگاههای حضوری استان و کشور یاد کرد.
وی افزود: این واحد دانشگاهی با برنامهریزی صحیح در مسیر توسعه فعالیتهای فرهنگی خود اقدام کرده و خوشبختانه توانسته با حرکتی مدون در این بخش به موفقیتهای چشمگیری دست یابد.
رئیس واحد علیآباد کتول با تأکید بر ضرورت توجه به حوزههای فرهنگی در دانشگاهها ادامه داد: آموزههای علمی، فرهنگی و آموزشی در دانشگاهها مانند زنجیرههای به هم پیوسته است که هر یک لازمه حیات دیگر بخشهاست که بهعنوان مبدأ تولید علم در کشور پیشنیاز تحرک و پویایی در سایر حوزههای کاری است.
اسفندیاریمقدم با اشاره به فعالیتهای فرهنگی پیش رو به ارزیابی عملکرد این واحد دانشگاهی در سال 97 پرداخت و گفت: در شش ماه اول سال 97 واحد علی آباد کتول بر اساس سند اسلامیشدن، برنامههایی در قالب محورهایی مانند انقلاب اسلامی و ولایت فقیه، دین و اخلاق، تمدن نوین اسلامی، هنر و ادبیات دینی، نهادها و فعالیتهای دانشجویی، توانمندسازی دانشگاهیان، مشاوره و سلامت دینی-فرهنگی و اجتماعی، مسابقات فرهنگی، مسابقات قرآن و عترت و اردوهای راهیان نور، اردوهای سیاحتی زیارتی، اردوهای فرهنگی مذهبی، باشگاهها و کانونهای حقیقی و مجازی، نمایشگاه نقاشی، اکران فیلم، مراسم معنوی اعتکاف، چاپ مجلات دانشجویی، همایشهای پیادهروی و مشارکتهای اجتماعی برگزار کرده است.
این استاد دانشگاه یکی از مهمترین فعالیتهای فرهنگی را طرحهای ماندگار دانست و گفت: طرحهای فرهنگی ماندگار محور اصلی فعالیتهای فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی بوده و این واحد دانشگاهی در مقایسه با سالهای قبل در زمینه طرحهای فرهنگی ماندگار 20 درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: برگزاری زیارت عاشورا، زیارت وارث، طرح قرائت قرآن کریم و تفسیر قرآن، تفسیر نهجالبلاغه، زلال احکام در طول هفته، یادمان زن در جنگ و یادمان شهدای دفاع مقدس از جملههای طرحهای مهم حوزه فرهنگی این دانشگاه است.
رئیس واحد علیآباد کتول خاطرنشان کرد: در یک سال فعالیت حوزه دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول، اردوهای راهیان نور گسترش پیدا کرده و زمینه مسافرت زیارتی حداقل یکبار در طول تحصیل برای دانشجویان دختر و پسر فراهم شده است.
وی با اشاره به رشد 40 درصدی اردوهای دانشجویان و استادان دانشگاه، ادامه داد: اردوهای دانشجويی كه با مجوز شورای فرهنگی دانشگاه برگزار میشود با هدف ايجاد بستر مناسب برای تمرين يك زندگی دستهجمعی منبعث از ارزشهای اسلامی، تقويت و تحكيم بنيه اعتقادی، اخلاقی جوانان، كسب تجربه در زمينههای مختلف اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی برگزار شده که سال 97 رشد 17 درصدی نسبت به سالهای قبل داشته و اردوهای سیاحتی زیارتی 93 درصد نسبت به سالهای گذشته رشد داشته است.
اسفندیاریمقدم برگزاری کارگاه آموزشی بر پایه ارزشهای اسلامی را یکی از کارآمدترین روشهای ارتقای کمی و کیفی دانش فرهنگی دانست و افزود: این کارگاه آموزشی فرهنگی از جمله کارگاه شمیم معرفت که به صورت مشترک با اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار میشود، اهدافی همچون تقویت همافزایی فکری، بهینهسازی فعالیتهای قرآنی در بستری از آگاهی، نوآوری و جمعپذیری را دنبال میکند که رشد 18 درصدی نسبت به سالهای قبل را در کارنامه خویش ثبت کرده است.
وی کانون قرآن و عترت را یکی از کانونهای فعال در این واحد دانشگاهی دانست و اظهار کرد: فعاليت در موضوعات قرآن کريم، علوم قرآنی و دينی، احاديث و سيره عملی چهارده معصوم (ع)، پيامبران الهی و بزرگان دينی، معارف قرآن و اهل بيت (ع) و ادعيه و اذکار دينی از فعالیتهایی است که در کانون قرآن و عترت در جریان هستند و در راستای برنامههای حفظ و قرائت و درک مفاهیم به لایههای عمیقتر هدایت شده است که از جمله فعالیتهای انجامشده این کانون تاکنون میتوان به برگزاری دورههای آموزشی، برگزاری مسابقات و برگزاری کرسیهای تلاوت اشاره کرد که رشد 38 درصدی در این زمینه نشان از فعالیت پویای این کانون دارد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/