دوستیابی اولین مهارت اجتماعی در زندگی دانشجویی
به گزارش خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، یکی از مهمترین ویژگیهای زندگی دانشجویی افزایش ارتباط و روابط اجتماعی است اگر چه دانشجو در گذشته نیز ارتباطهای اجتماعی خوبی داشته باشد ولی باز هم دانشگاه و روابط اجتماعی مربوط به آن چیز دیگری است که در دانشگاه مجبور است با افرادی از گوشه و کنار کشور آشنا شده و شاید تا به حال دوستانی از شهرهای دیگر نداشته باشد ولی حالا دوستان زیادی از شهرها و حتی کشورهای دیگر نیز دارد، حتی اگر از هر کدام از آنها هم چیزی بیاموزد تجارب زیادی به دست آورده است.
از سوی دیگر، زندگی دانشجویی باعث میشود که دائم برای خرید کتاب، انجام کارهای علمی، کارورزیها و کارآموزیها و... به مکانهای مختلف رفته و با افراد متفاوتی آشنا شود. رفت و آمد از خانه به دانشگاه و ارتباطهایی که در طی این مسافرتها شکل میگیرد نیز دامنه روابط اجتماعی دانشجو را وسعت میدهد. از سوی دیگر، شرکت در انجمنها و برنامههای مختلف فرهنگی، ورزشی، هنری و ... نیز راه دیگری برای ارتباط اجتماعی فرد محسوب میشود.
دانشجو در فضای دانشگاهی با رعایت نکات ضروری هر چقدر دوستان زیادی داشته باشد در زندگی دانشجویی موفقتر و شادتر خواهد بود که در آن شرایط ، نهتنها احساس تنهایی نخواهد کرد بلکه میتواند از کمکهای فکری و راهنمایی و حمایت عاطفی آنان استفاده کند.
اصولی برای ارتباطهای دوستانه در دانشگاه لازم است که حتماً باید مورد توجه قرار بگیرد؛
ارتباط اجتماعی موضوعی حیاتی و اساسی است، گاهی برخی افراد تمایلی به برقراری ارتباط ندارند چون تصور میکنند که ارتباط اجتماعی چندان اهمیتی ندارد که این تصور اشتباه است، چنین نگرشی باعث ایجاد عدم اعتماد در بین انسانها میشود.
در شروع زندگی دانشجویی باید پیشداوریها، تعصبها و دیدگاههای قالبی را کنار گذاشت چرا که عوارض این پیشداوریها باعث میشود تا قبل از ایجاد ارتباط و آشنایی، دانشجو براساس دیدگاههای ناسالم تصمیم به ایجاد رابطه یا قطع آن میکند. در حالی که باید سعی بر این باشد تا ابتدا طرف مقابل را شناخته و براساس آن عمل کرد.
برای نگارش این گزارش، از کتاب «راهنمايی برای سازگاری با زندگی دانشجويی» استفاده شده است.
انتهای پیام/۴۱۰۸/۴۱۰۷/پ
انتهای پیام/