دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1397 - 05:17
یک مسئول گردشگری خبر داد:

فرش قرمز زیر پای سرمایه‌گذاران گردشگری در اردبیل

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل گفت: طبیعت این منطقه مستعد هرگونه سرمایه‌گذاری است به‌طوری‌که فرش قرمزی برای سرمایه‌گذاران پهن شده است.
کد خبر : 325066
D9BED984-D985D8B9D984D982-D985D8B4DAAFDB8CD986E2808CD8B4D987D8B1.jpg

نادر فلاحی در گفتگو با خبرنگار حوزه گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوصیت وضعیت گردشگری در استان اردبیل گفت: قابلیت‌های این استان در حوزه گردشگری به حدی گسترده است که گردشگری به‌عنوان محور اصلی توسعه استان معرفی‌ می‌شود. اردبیل پاسخگوی تمامی سلایق گردشگران بوده و برای هر حوزه و زیرشاخه‌ای از صنعت گردشگری توانمندی تاریخی، طبیعی و صنایع‌دستی آن بی‌نظیر است.


مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در ادامه افزود: در کنار ثبت 932 اثر تاریخی در فهرست آثار ملی کشور باید به توانمندی‌های بی‌نظیر طبیعت این استان اشاره داشت؛ به‌طوری‌که در سفری دوساعته می‌توان از ارتفاعات برف‌گیر آلوارس تا جنگل‌های فندق‌لو به کنار دریای خزر سفر کرد.


وی خاطرنشان کرد: گردشگری کوهستان، گردشگری زمستانی، گردشگری کشاورزی، طبیعت‌گردی، گردشگری سلامت، بوم‌گردی و گردشگری ورزشی تنها بخشی از توانمندی‌های این استان است. تا جایی که بررسی این قابلیت‌ها در سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور موجب شد تا برنامه‌های ویژه جهت رونق گردشگری اردبیل در کوتاه و میان‌مدت به فاز عملیاتی وارد شده و اردبیل به‌عنوان پایلوت طرح‌های گردشگری کشور معرفی شود.


فلاحی تصریح کرد: جاذبه‌های متعدد در طبیعت این استان فرصت سرمایه‌گذاری را تسهیل کرده و ازآنجایی‌که توسعه اشتغال از طریق سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده بخش خصوصی از سیاست‌های اداره کل محسوب می‌شود، با حمایت‌های صورت‌گرفته و رفع موانع سرمایه‌گذاری ایجاد زمینه اشتغال تسهیل شده است.


مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با اشاره به وضعیت گردشگری در استان اردبیل گفت: در حوزه صنایع‌دستی نیز اغلب رشته‌های صنایع‌دستی شناسایی‌شده در کشور، در استان اردبیل تولید می‌شود و با تولید بیش از 60 رشته صنایع‌دستی، 17 هزار نفر با پروانه تولید از محل تولید صنایع‌دستی امرار معاش دارند.


وی افزود: این استان به‌واسطه واقع‌شدن در مرز شمال غرب کشور یکی از دروازه‌های ورود مسافران خارجی کشور است تا جایی که با ارتقای کیفیت خدمات و معرفی جاذبه‌ها، امسال ورود مسافران خارجی به این استان رشد یافته است.


فلاحی افزود: اعجازهای طبیعت این منطقه مستعد هرگونه سرمایه‌گذاری است؛ به‌طوری‌که فرش قرمزی برای سرمایه‌گذاران تدارک دیده‌ شده و علاوه بر کاهش بوروکراسی اداری، در تأمین تسهیلات و زیرساخت‌ها بسته‌های حمایتی تعریف‌شده است. بخشی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در نمایشگاه شهر گردشگر تهران معرفی‌شده است؛ درعین‌حال صدور موافقت اصولی اولیه طرح‌های سرمایه‌گذاری به یک هفته کاهش‌یافته است.


وی تصریح کرد: 25 سایت گردشگری در این استان در دست مطالعه است که 12 مورد جهت واگذاری به شرکت‌های مشاور اطلاع‌رسانی شده است.


مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در خصوص طرح‌های در دست اجرای این استان در حوزه میراث فرهنگی افزود: در حال حاضر پروژه‌های متعدد مرمتی در این استان در حال اجرا است که مهم‌ترین آن‌ها، ساماندهی بقعه شیخ کل خوران، مرمت بخش‌های مختلف بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، مرمت پل‌های تاریخی، مرمت سه خانه تاریخی، ساماندهی محوطه باستانی شهریری، بازگشایی مسیر دسترسی موزه صنایع‌دستی با خرید خانه مسکونی سپهرم، اجرای سردر عالی‌قاپو به‌عنوان مطالبه جدی مردم اردبیل، مرمت سرای وکیل در بازار تاریخی اردبیل بخشی از آن است.


فلاحی اضافه کرد: با توجه به توانمندی‌های استان شعار اردبیل 1400، شهر موزه‌ها و اردبیل 2021 بر قله گردشگری ایران برای این استان انتخاب‌شده است. این استان توانسته است، در چند ماه اخیر مشارکت نهادهای مدنی را جلب کرده و از ظرفیت جوانان در اجرای برنامه‌ها استفاده کند.


وی در پایان گفت: برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه ملی میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان اردبیل، برگزاری سیزدهمین جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی نیر، برگزاری جشنواره ملی کوچ عشایر بیله سوار، حضور در نمایشگاه بین‌المللی تهران با عنوان شهر گردشگر، حضور در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، برگزاری دو شب فرهنگی در برج میلاد با محوریت معرفی قابلیت‌های گردشگری استان، برگزاری جشنواره غذا و هنر آشپزی ایرانی بخشی از رویدادهای گردشگری برگزارشده در سال جاری است.


انتهای پیام/4087


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب