خوشحالم با جهانگیری آمدم و با او میروم/ کاش وضع مردم بهتر میشد
به گزارش خبرنگار حوزه رفاهی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مراسم تکریم و معارفه وزرای سابق و جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی صبح امروز در سالن همایشهای این وزارتخانه برگزار شد.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی، علی ربیعی و محمد شریعتمداری وزرای سابق و جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم حضور دارند.
در ابتدای این مراسم، علی ربیعی گفت: ۵ سال از دوره مدیریت من در وزارت کار خیلی زود گذشت و خوشحالم که که با جهانگیری آمدم و با جهانگیری هم میروم.
وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: حالا که وزیر نیستم میدانم جهانگیری چه روزها و دوران تلخی را میگذراند، او مانند سنگ زیرین است و در این دنیای پر از تهمت، افترا، شایعه و لهکردن دیگران با تمام توان سرمایه اجتماعی خود را به میدان آورده و به دنبال خدمت است.
ربیعی گفت: میدانیم که اشکالاتی در اجرای اقدامات ما بوده و هست و تصمیمات خوبی را نگرفتیم اما قصد و نیت بدی نداشتیم و دلمان میخواست وضع زندگی مردم بهتر شود، بههمینخاطر هرچه در چنته داشتیم گذاشتیم. معتقدم ما میتوانیم از این شرایط عبور کنیم و با حمایت دولت، این کشتی به آرامش خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه جامعه بهزودی به ثبات خواهد رسید، گفت: محمد شریعتمداری رفیق 20 ساله من است. زمانی که من در صف بودم او در ستاد فعالیت میکرد و بهیاد میآورم زمانی که از کردستان به ستاد میآمدم، معمولاً برای گرفتن امکانات دعوایمان میشد اما شریعتمداری دوست خوب من است و مثل مدیران قبلی نمیتواند بگوید مدیر قبلی کار را خراب کرده چون راجع به دوست خودش صحبت میکند.
وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هر مدیری که منصوب میشود، سه پاکت در دست دارد. در پاکت اول میگوید 6 ماه باید به موضوع رسیدگی کند، در پاکت دوم معتقد است مدیر قبلی کار را خراب کرده و من باید بشورم و در پاکت سوم نیز مشخص شده که باید بروم؛ اما خوشحالم که شریعتمداری نمیتواند هیچکدام از این پاکتها را باز کند.
وی ادامه داد: در کشور سه مسئله اساسی داریم که بحران صندوقها یکی از این مسائل است و اگر نتوانیم اصلاحات لازم را در این صندوقها انجام دهیم، ممکن است نظام به مخاطره بیفتد. مسئله دوم تحولات اجتماعی است که اصولاً در لایههای پایین کشور رخ میدهد و ما مسئول رسیدگی به آن هستیم زیرا سنجشهایی که در فروردینماه صورت میگیرد قابل مقایسه با سنجشهای آبانماه نیست. اتفاقات عظیمی در نهادهای اجتماعی کشور صورت گرفته است که رسیدگی به آن در حوزه معاونت رفاهی وزارت تعاون است.
وزیر سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: وزارت تعاون، سخنگوی فقرا است و در تحولات اجتماعی کشور باید کسی حامی بیپناهان و دهکهای پایین کشور باشد. در همین راستا وزارت تعاون باید، پناه کارگران، بازنشستهها، زنان سرپرست خانوار و معلولان باشد زیرا سالانه 3 هزار کودک یتیمِ بدون پدر و مادر پذیرش میشوند که این وزارتخانه باید پناه این کودکان باشد.
ربیعی ادامه داد: روزهای تلخ من در طرح تحول سلامت گره خورد اما خوشحالم که 11 میلیون حاشیهنشین تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و از آقای جهانگیری میخواهم که در ادامه باز هم از این افراد حمایت کنند.
ربیعی یادآور شد: وزارت تعاون مسئول فقر معیشتی مردم است و پناهگاه گروههای خاموش است که باید صدای آنها باشد.
ربیعی گفت: پس از کتاب «زندهباد استیضاح» بهزودی «مصائب یک وزیر» را مینویسم.
وی ادامه داد: امان از ذینفعان «منغیرحق» که می تازانند. آنها ایدئولوژی مینویسند و امضا جمع میکنند ولی من از خداوند برایتان آرزوی مقاومت میکنم که منافع کارگران حفظ شود؛ من با فروش مخالف نبودم اما با فروشی که تاراج باشد مخالفت کردم. باید سرمایهگذاری جدید انجام دهیم.
وزیر سابق رفاه به پرسنل وزارتخانه و مدیران اینگونه اطمینان خاطر داد: قطعاً از این وزارتخانه جدا نمیشوم چون همسرم را سال ۵۸ در اینجا انتخاب کردم، کارگر ژنرال موتور بودم که ژاندارمری مرا دستگیر کرد و بعدها نیز عضو شورای عالی اشتغال بودم پس هرکاری داشته باشید کنارتان هستم و از پایهگذاری تشکیلات کارگری بودم؛ بسیار خوشحالم که به توصیه شخصی بهشتی این کار را انجام دادم.
وی در پایان گفت: خدایا تو شاهد باش هر آنچه بلد بودم انجام دادم، اشتباه هم کردم اما هرچه دستم میآمد انجام دادم و یک انگشت به خروارها عسل ثروت اینجا نزدم.
انتهای پیام/4044
انتهای پیام/