دلایل ربوده شدن و اقدامات انجام شده برای آزادی مرزبانان میرجاوه
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، سردار قاسم رضایی در رابطه با آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده در مرز میرجاوه اظهار کرد: ما در استان سیستان و بلوچستان مشکلات زیادی داریم، همچنین منطقه بلوچستان پاکستان هم مشکلات زیادی دارد.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بهویژه در یک دهه اخیر کارهای زیادی برای تأمین امنیت انجام شده است و تقریباً در استان سیستان و بلوچستان منطقه ناامن نداریم.
فرمانده مرزبانی ناجا بیان کرد: اقداماتی که ناجا در قالب قرارگاه مرصاد و رسول اکرم (ص) و همچنین سپاه پاسداران و سایر دستگاهها و مردم انجام دادند باعث شده است که در منطقه سیستان و بلوچستان منطقه ناامن نداشته باشیم و افرادی که قصد سرمایهگذاری در این استان را داشته باشند، امنیت تأمین است.
وی اظهار کرد: کشور ما با پاکستان 950 کیلومتر مرز مشترک خشکی با کشور پاکستان و همین مقدار نیز مرز مشترک با افغانستان دارد. طی مذاکراتی که با مقامات کشور افغانستان داشتیم، کارها به خوبی پیش میرود و در حال حاضر ورود مواد مخدر و اتباع افغانی از مرز ایران با افغانستان بسیار کم شده است.
رضایی ادامه داد: در حال حاضر بیشترین کشفیات مواد مخدر و جلوگیری از ورود اتباع افغانستانی به داخل کشور از مرز مشترک با پاکستان بیشتر صورت میگیرد.
فرمانده مرزبانی ناجا افزود: مرزبانی پاکستان در مرزهای مشترک با کشور ما بسیار ضعیف عمل میکند. در همین راستا درخواست و نشستهای مشترکی با مقامات پاکستان داشتیم و درخواست کردیم مرز مشترک بین دو کشور به صورت مشترک مدیریت شود که این درخواست را از طریق ستادکل، وزارت کشور و وزارت امور خارجه در حال پیگیری است.
وی تصریح کرد: عمده نیروهای مرزبانی پاکستان در مرزهای این کشور پاکستان با هند و افغانستان متمرکز هستند؛ اما متأسفانه در مرز مشترک با ما اقدامی انجام ندادهاند و همین موضوع مشکلاتی را برای کشور ما ایجاد کرده است.
رضایی گفت: گروهکهای تروریستی، اشرار و جانیان داخلی کشور عمدتاً با استان بلوچستان پاکستان متواری شده و در آنجا ساکن شدهاند که برخی از آنها مقاصد سیاسی دارند و برخی برای شیوخ کشورهای عربی مزدوری میکنند که از جمله این مزدوریها در منطقه میرجاوه انجام میشود.
فرمانده مرزبانی ناجا افزود: در این حوزه نیروی زمینی سپاه پاسداران به کمک ما آمده است و در مرزها حضور دارند.
وی گفت: یکی از بومیان منطقه دست به خیانت زد و اتفاق نفوذ و حادثه گروگانگیری تعدادی از مرزبانان ما رخ داد؛ البته ناگفته نماند که برای تأمین امنیت منطقه اقدامات زیادی توسط عشایر و بومیان صورت گرفته است.
فرمانده مرزبانی کشور گفت: در این حادثه 4 نفر از نیروهای سپاهی و 3 سرباز مرزبانی گروگان گرفته شدند و پیگیریهای زیادی از سوی ستاد کل و وزارت امور خارجه انجام شده، اما در حاضر هنوز خبری از گروگانها نیست.
رضایی گفت: در قرارگاه مرزی که 7 نفر از نیروهای ما به گروگان گرفته شدند، 24 نفر بهصورت شبانهروزی کار میکردند که یک فرد که با طرف پاکستانی در ارتباط بوده، به داخل قرارگاه نفوذ کرده و نیروهای ما را مسموم و بیهوش میکند و در واقع آنها بدون درگیری نیروهای ما را گروگان گرفتهاند.
وی گفت: ما بلافاصله مرزبان پاکستان را احضار کردیم و مقامات پاکستانی قول دادند که ردیابی گروگانگیران به سرعت پیگیری شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/4028/
انتهای پیام/