دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1397 - 12:41
بهرامی خبرداد:

ویزیت بیش از 25 هزار زائر در موکب حرم حضرت معصومه(س)

معاون امداد و نجات هلال احمر استان قم از ویزیت بیش از 25 هزار زائر در موکب حرم حضرت معصومه(س) خبر داد.
کد خبر : 322081
20181031064145306526.jpg

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها، محمدرضا بهرامی با اشاره به اینکه 43 نفر از نیروهای هلال احمر در عمود 1080 مستقر هستند، اظهار کرد: در میان این افراد 10 پزشک، 10 تکنسین و پرستار، چهار امدادگر، دو نیروی بهداشتی، چهار مترجم به زبان‌های عربی و انگلیسی، چهار امدادگر، چهار تکنسین دارویی، دو انباردار دارویی و دو نیروی خدماتی حضور داشتند.


وی اضافه کرد: 122 نوع قلم دارو در حجم هشت تن در پایگاه هلال احمر موکب حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها جمع‌آوری شد تا در‌صورت نیاز به زائران اربعین به‌صورت رایگان داده شود.


معاون امداد و نجات هلال احمر استان قم با بیان اینکه امسال نیز همانند سال گذشته برخی از بیماران بدحال به بیمارستان الحسین علیه‌السلام منتقل می‌شدند، تصریح کرد: یک تیم کامل امدادی طبقه‌ای از بیمارستان الحسین علیه‌السلام را در اختیار قرار گرفته و با استفاده از تجهیزات این بیمارستان کامل‌ترین خدمات را به زائران ارائه می‌کردند.


وی با اشاره به اینکه بخش‌های تصویربرداری و رادیولوژی بیمارستان الحسین علیه‌السلام در اختیار نیروهای هلال احمر است، عنوان کرد: افرادی که در مناسبت‌های مختلف با هلال احمر مشارکت بیشتری داشته‌اند برای فعالیت در پایگاه‌های امدادی هلال احمر انتخاب شده‌اند؛ امسال 50 درصد از نیروهای هلال احمر از افراد جدید بودند.


بهرامی خاطرنشان کرد: هر چند مشکلات زیادی داریم اما کار امدادرسانی در اربعین حسینی و در کشور عراق کاری جهادی است و نیروهای هلال احمر همه مشکلات اینجا را  به عشق امام حسین علیه‌السلام و زائران ایشان به جان می‌خرند.


وی با اشاره به اینکه پایگاه امدادی هلال احمر در عمود 1080 از 27 مهر روند خدمات‌رسانی را آغاز کرد، گفت: خدمات درمانی هلال احمر در موکب حرم کریمه اهل‌بیت(س) به بیش از 25 هزار نفر ارائه شده و اسامی همه افراد نیز در دفترچه درمانگاه موجود است.


بهرامی با بیان اینکه 10 نفر از نیروهای مستقر هلال احمر در عمود 1080 از بانوان هستند، گفت: تعداد اعزامی به بیمارستان 18 نفر بوده است که بیشتر افراد درگیر بیماری‌های قلبی، تروما، شکستگی و زنان بوده‌اند؛ هر فردی که وارد درمانگاه موکب می‌شد مشخصات فردی و نوع بیماری خود را ثبت و بعد از تریاژ به پرستاری و پزشکی مراجعه می‌کرد، تزریق و تعویض پانسمان توسط پرستار و ویزیت و درمان توسط پزشک انجام می‌گرفت.


مدیر درمانگاه هلال احمر در عمود 1080 خاطرنشان کرد: در این درمانگاه تجهیزات کامل احیا وجود داشت تا اگر مشکلی برای زائری رخ داد او را احیا کنیم.


انتهای پیام/4062/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب