غذای فوری مخصوص دانشجویان خوابگاهی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این روزها خبرهای زیادی از بیکیفیت شدن غذای دانشجویان، قطع شدن غذای دانشجویی و صفهای طولانی سلفها بهگوش میرسد. همین دلایل برای دست بهکار شدن دانشجویان در خوابگاه برای پختن غذا کافیست.
غذای دانشجو و زندگی در خوابگاه آدم را به یاد نیمرو، کنسرو لوبیا و ماهی میاندازد. خوشبینانهتر از آن سوسیس تخم مرغ است. غذاهایی که چند مشخصه دارند و مهمترین آن سریع پخته شدن، ارزان قیمت بودن و در دسترس بودن مواد اولیهشان است.
البته برای یک دانشجو زمان هم خیلی مهم است و از آنجایی که دانشجو همه چیز دارد، الا زمان، درست کردن غذاهایی که پختشان بیش از نیم ساعت زمان میبرد، برایش معقول به نظر نمیرسد.
غذاهایی که در ادامه برای دانشجویان خوابگاهی در نظر گرفتهایم، حدوداً نیم ساعت آماده میشود. آمادهسازی مواد اولیه در حدود 10 دقیقه و زمان پخت آن در حدود 20 دقیقه زمان میبرد.
خورش قارچ را میتوان در وعده نهار یا شام استفاده کرد همچنین میتوان در ماهرمضان به عنوان سحری و افطار میل کرد. مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای یک نفر مناسب است.
مواد لازم برای خورش قارچ فوری
گوشت چرخکرده بدون چربی: 100 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
قارچ: سه الی چهار عدد
زعفران دمکرده: یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه خورش قارچ فوری
پیاز رنده شده را با کمی روغن تفت داده و بعد گوشت چرخکرده، نمک، زردچوبه، فلفل و ربگوجهفرنگی را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود.
سپس روی گوشت مقداری آب ریخته و در آن را ببندید تا خوب پخته شود. در این فاصله قارچ تمیز و شسته را ریز کنید. اگر قارچ کوچک بود، آن را دو نیم و اگر بزرگ بود به چهار قسمت تقسیم کنید و در مقدار کمی روغن با حرارت بالا تفت دهید تا رنگ قارچ سفید و خوشرنگ بماند.
بعد از اینکه گوشت پخته شد، قارچها و زعفران را به خورش اضافه کنید و حرارت را خاموش کرده در ظرف مناسب بریزید. داخل یا روی آن را با جعفری خردشده تزئین کنید. اکنون غذای شما آماده خوردن است.
انتهای پیام/4084/پ
انتهای پیام/