تشدید نظارت دبیرخانه هیأت امنا بر عملکرد واحدهای دانشگاهی بوشهر
عبدالرحیم پذیرا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بوشهر اظهار کرد: دبیرخانه هیأت امنای استان، هماهنگکننده واحدهای استان و سازمان مرکزی بوده و از طریق برگزاری جلسات و شوراهای مختلف، بهدنبال وحدت رویه در واحدهای دانشگاهی است.
وی با بیان تشریح فعالیتها و عملکرد این دبیرخانه از بدو تأسیس تاکنون، اظهار کرد: دبیرخانه هیأت امنای استان بوشهر همچون دبیرخانههای سایر استانها با هفت شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی، دانشجویی و فرهنگی، اداری و مالی، عمرانی، برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان و ورزشی فعال است.
رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد بوشهر با بیان اینکه هر یک از شوراهای تخصصی، متشکل از چندین کارگروه است، عنوان کرد: هر یک از کارگروههای شوراهای تخصصی براساس نیاز تشکیل جلسه داده و نظر مشورتی خود را به شورای تخصصی ارائه داده تا این شوراها پس از کارشناسی دقیق نظرها و با تأیید دبیر هیأت امنای استان، از طریق دبیرخانه، این نظرها را بهعنوان مصوبههای لازمالاجرا به همه واحدهای استان ابلاغ کند.
وی از تشکیل منظم جلسات هیأت امنای استان بوشهر در هر فصل از سه سال پیش تاکنون خبر داد و تصریح کرد: از دیگر وظایف دبیرخانه برگزاری جلسات هیأت امنای استان، کمیسیون دائمی هیأت امنا و کمیته نظارت بر حسن اجرای مصوبات هیأت امناست که تاکنون 15 جلسه هیأت امنا با 78 مصوبه و اجرای بیش از 15 درصد مصوبات برگزار شده است.
پذیرا ادامه داد: تاکنون 21 جلسه کمیسیون دائمی و 9 جلسه کمیته نظارت برحسن اجرای مصوبات هیأت امنا نیز برگزار شده و مصوبات و گزارش دورهای از حسن اجرای مصوبات را بهصورت مکتوب تهیه و در هر جلسه هیأت امنا مطرح میشود.
عضو هیأت علمی واحد بوشهر با بیان اینکه نقش اصلی و فلسفه وجودی دبیرخانه، نقش نظارت و هدایت راهبردی و رفع مشکلات است، اذعان کرد: در راستای نقش نظارتی در استان، بازدیدهای سرزده با هدف ارزیابی عملکرد واحدها و مراکز دانشگاهی استان انجام میگیرد تا از نزدیک روند آخرین اقدامات انجام شده در حوزههای مختلف دانشگاهها رصد شود.
وی با تأکید بر اینکه بحث درآمدهای غیرشهریهای از جمله راهبردهای اساسی و مهم در دوره مدیریت جدید دانشگاه است، تصریح کرد: با توجه به اهمیت بحث اقتصاد دانشبنیان، تبدیل علم به ثروت و کاهش وابستگی به شهریه، یکی از مهمترین اهداف و برنامههای آتی این دبیرخانه، تلاش برای فعالیت بیشتر واحدها و مراکز دانشگاهی استان در این زمینهها از طریق بهرهگیری از ظرفیتهای دانشگاهی و مزیتهای استانی در قالب تعامل با دیگر نهادها و مراجع استان است.
پیگیری 3 طرح آبزیان در زمینههای تکثیر لارو و تولید و پرورش میگو
به گفته پذیرا، علاوه بر طرح دانشبنیان تولید کیتین و کیتوسان و محصولات جانبی از پوست سختپوستان دریایی مثل میگو که به مرحله تولید آزمایشگاهی و سنتی رسیده و اخیراً نیز مورد تأیید کمیته اقتصاد و سرمایهگذاری قرار گرفته است، سه طرح آبزیان در زمینههای تکثیر لارو و تولید و پرورش میگو در سه نقطه استان ( واحدهای دیلم، دلوار و دیر) در حال پیگیری بوده و 15 جلسه کمیته انتصابات از ابتدای سالجاری در استان برگزار شده و 22 پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/