ترک شغل ۱.۸ میلیون نفر در 5 سال گذشته/ 5 عامل نخست بیکار شدن
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، جدیدترین آمار از علت ترک شغل مربوط به کل سال ۱۳۹۶ نشان میدهد، در طول سال گذشته یک میلیون و ۸۰۸ هزار و ۴۴۷ نفر شغل خود ترک کردهاند.
بر اساس جدیدترین اطلاعات، نتایج آمارگیری نیروی کار، افراد بیکاری که در پنج سال گذشته شاغل بودند، عمدتاً به ۱۳ دلیل مجبور به ترک شغل خود شدند که «موقتی بودن کار» بیشترین عامل ترک شغل بوده است؛ به این ترتیب که ۴۵۱ هزار و ۵۵۷ نفر به دلیل موقتی بودن کار، شغل خود را ترک کردند.
«پایین بودن درآمد» همچنین طی پنج سال گذشته دومین عامل ترک شغل بوده است؛ از کل جمعیت ۱.۸ میلیونی بیکار شده، ۲۹۴ هزار و ۱۹۰ نفر به دلیل درآمد پایین، همکاری خود را قطع کردند.
پس از آن «اخراج یا تعدیل نیرو» سومین عامل ترک شغل اعلام شده است؛ بهطوری که ۲۵۲ هزار و ۹۵۵ فرد شاغل طی ۵ سال گذشته با تعدیل نیرو از سوی کارفرما، مواجه شدند.
چهارمین عامل ترک شغل افراد شاغل، «تعطیلی دائمی محل کار» بوده است که ۱۲۶ هزار و ۹۸۶ نفر به این دلیل به زمره بیکاران پیوستند. علت ترک شغل ۹۳ هزار و ۷۵۸ نفر از شاغلان نیز، «فصلی بودن کار» بوده است که بیشترین عامل ترک شغل را به خود اختصاص میدهند.
بیکارانِ قبلاً شاغل در پنج سال گذشته به تفکیک علت ترک شغل
بر اساس این گزارش، جابجایی محل کار، تحصیل، مسائل خانوادگی، مهاجرت، بازنشستگی، کهولت سن و بیماری از دیگر عوامل ترک شغل محسوب میشوند.
۹۶ درصد از بیکاران از «مقرری بیمه بیکاری» استفاده نمیکنند
از مجموع جمعیت ۱.۸ میلیونی بیکار شده، طی پنج سال گذشته، ۸۹۰ هزار و ۸۱۵ نفر در مشاغل خدماتی، ۷۹۰ هزار و ۴۹ نفر در مشاغل صنعتی و ۱۱۹ هزار ۹۲ نفر در بخش کشاورزی مشغول به کار بودند.
آمار ارائه شده نشان میدهد، از کل جمعیت یک میلیون و ۸۰۸ هزار و ۴۴۷ نفری که شغل خود را طی پنج سال گذشته ترک کرده اند فقط ۶۴ هزار و ۳۶۴ نفر از بیمه بیکاری استفاده میکنند و یک میلیون و ۷۴۴ هزار و ۸۳ نفر مقرری بیمه بیکاری دریافت نمیکنند.
بر این اساس از بین افراد بیکار شده طی پنج سال گذشته فقط ۳.۵ درصد آنها از مزایای بیمه بیکاری استفاده میکنند و ۹۶.۵ درصد از این ظرفیت استفاده نمیکنند. البته ممکن است بخشی از این افراد پس از بیکار شدن، در فاصله کوتاهی وارد بازار کار شده باشند.
منبع: مهر
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/