تفاوتهای مهم سبک زندگی در قبل و بعد از ۳۰ سالگی
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، تفاوت سبک زندگی در قبل و بعد از ۳۰ سالگی برای بسیاری قابل لمس است. بحران ۳۰ سالگی واژهای است که شاید بارها آن را شنیدهایم، اما واقعاً این بحران چگونه است؟ اگر دوست دارید که تفاوت زندگی در دهه ۲۰ سالگی را با ۳۰ سالگی بدانید، در ادامه مطلب همراهمان باشید.
اوقات بیکاری
دهه ۲۰: در دهه ۲۰ زندگی، ما مسئولیتهای زیادی بیرون از محیط کار یا دانشگاه نداریم. از این رو ترجیح میدهیم که وقتهای بیکاریمان را با دوستانم سپری کنیم.
دهه ۳۰: در این دوران مسئولیتهای دیگری مانند کار یا همسر و بچهداری هم به برنامههای روزمره ما اضافه میشود. از این رو ترجیح میدهیم که بیشتر وقتهای بیکاریمان را صرف کارهای عقب افتاده کنند تا ملاقات دوستان.
گذراندن زمان
دهه ۲۰: در این دوران شما ترجیح میدهید که تمام وقت خود را یا با دوستانتان یا در شبکههای اجتماعی سپری کنید. در واقع تمام زندگی شما درگیر دوستانتان است بهطوری که مدام به دنبال خبری از آنها یا پیدا کردن وقتی برای میهمانی و خوشگذرانی هستید.
دهه ۳۰: در این دوران شما تنهایی را بیشتر ترجیح میدهید. به عنوان مثال دوست دارید که به دور از اطرافیان تان در خانه تنها بنشینید و یک فنجان قهوه بنوشید.
تا دیروقت بیرون ماندن
دهه ۲۰: شما در این دوران ترجیح میدهید که هر شب را تا دیر وقت بیرون از خانه بگذرانید.
دهه ۳۰: مسئولیتهایی که در این دوران دارید وادارتان میکند که شبها زودتر بخوابید. از طرف دیگر، شما حوصله بیرون ماندن تا دیروقت را، آنهم هر شب، ندارید. به جای آن، دوست دارید که روی مبل راحتی خانهتان دراز بکشید و از تنهایی یا همجواری شریک زندگی تان لذت ببرید.
آشنایی با افراد جدید
دهه ۲۰: در این دهه همه ما دوست داریم که دامنه دوستانمان را بیشتر کنیم. عاشق آنیم که به میهمانیهای مختلف بریم و با افراد گوناگون گپ بزنیم.
دهه ۳۰: اگر چه در این دوران ما هنوز هم دوست داریم که با افراد مختلف آشنا شویم اما افرادی که در زندگیمان اهمیت زیادی دارند، محدودند. از این رو سعی میکنیم که به جای آشنایی با افراد جدید، همان چند تا از دوستان قدیمیمان را حفظ کنیم.
مسافرت رفتن
دهه ۲۰: در این دوران اگر فرصتی پیش آید، کولهتان را بر پشتتان میاندازید و به سفرهای کوچک و دورهمی میروید، اما سفر رفتن اولویت زندگیتان نیست.
دهه ۳۰: یکی از علاقمندیهای افرادی که در دهه ۳۰ زندگیشان به سر میبرند، سفر رفت است. از آنجا که ما در این دوران درآمد مالی و به تبع استقلال بیشتری داریم، سفر رفتن نیز برایمان راحتتر است، بنابراین بیشتر از دهه ۲۰ زندگیمان به سفر میرویم.
شبکههای اجتماعی
دهه ۲۰: در این دوران ما عاشق آنیم که از خود و دوستانمان عکس بگیریم و آنها را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذاریم. در واقع تمام اطرافیانمان از برنامه زندگی ما باخبرند.
دهه ۳۰: اما در دهه ۳۰ دیگر خبری از انتشار عکسهای خانوادگی نیست. در واقع ما توجهمان به شبکههای اجتماعی کمتر میشود، بهطوری که گاهی یادمان میرود لحظههایمان را ثبت کنیم.
خجالتی بودن
دهه ۲۰: در این دوران ما در مورد این که دیگران چه فکری در مورد ما میکنند، نگرانیم. از این رو مدام حواسمان به اطراف است یا مثل زمانی که عکسی را منتشر میکنیم، دائم نگران نظراتی که دیگران در مورد آن میدهند، هستیم.
دهه ۳۰: اما بر عکس دهه ۲۰ سالگی، ما خیلی به این که دیگران در مورد ما چه فکری میکنند، اهمیت نمیدهیم. مثلاً دیگر برایمان مهم نیست که اطرافیانمان صورت بدون آرایش ما را ببینند یا این که عکسهایی که ما در آنها بد افتادهایم را منتشر کنند.
انتظاراتمان از دیگران
دهه ۲۰: ما انتظار داریم که دیگران در کوتاهترین زمان ممکن جواب زنگ یا پیغامهای ما را بدهند و آخر هفتههایشان را برای ما خالی بگذارند، که اگر غیر این باشد، نگران میشویم و به دنبال دلیلش میگردیم.
دهه ۳۰: پس از پشت سر گذاشتن ۳۰ سالگی، ما میفهمیم که زندگی سختیهای خودش را دارد، از این رو اگر کسی برای ما وقت نگذاشت، نه به دلیل دلخوری، بلکه به دلیل مشغلههای زندگی ست.
نه گفتن
دهه ۲۰: در این دوران ما هنوز «نه» گفتن را نیاموختهایم. از این رو به تمام خواستهها جواب مثبت میدهیم.
دهه ۳۰: در دهه ۳۰، زندگی ما نظم بیشتری پیدا میکند و به معنای واقعی هدفمند میشود، بنابراین ما نمی توانیم به هر خواستهای جواب منفی دهیم. در واقع «نه» گفتن را میآموزیم و از این بابت نیز خوشحالیم.
ارزش وقت را دانستن
دهه ۲۰: در این دوران گذر زمان برایمان اهمیت زیادی ندارد، بهعنوان مثال ما حاضریم ساعتهای زیادی را در خیابان و تاکسیها به هدف ملاقات دوستانمان بگذرانیم اما از اتلاف وقتمان هم نهراسیم.
دهه ۳۰: اما در این دوران زمان برای ما اهمیت زیادی پیدا میکند. بهعنوان مثال ترجیح میدهیم که مسیرهای کمتری را در ترافیک بگذرانیم تا بتوانیم از هر لحظه زندگیمان نهایت استفاده را ببریم.
ارتباط با همکاران
دهه ۲۰: افرادی که در دهه ۲۰ زندگیشان کار میکنند، زمان بیشتری را با همکارانشان میگذرانند. از آنجا که آنها مسئولیتهای زیادی ندارند، حتی بیشتر از زمان مقرر در شرکت میمانند.
دهه ۳۰: در این دوران افراد ترجیح میدهند که به جای همکاران، زمانشان را بیشتر با خانوادهشان سپری کنند، از این رو هر چه سریع تر کارهایشان را به اتمام میرسانند و روانه خانه میشوند.
اهمیت کیفیت بر کمیت
دهه ۲۰: در این دوران ما به دنبال آن هستیم که بر جمع دوستان یا حتی فالوورهایمان بیافزاییم. آنچه مهم است، تعداد دوستان مان است حتی اگر آنها را در دنیای واقعی ندیده باشیم.
دهه ۳۰: پس از ۳۰ سالگی، دیگر تعداد دوستان ما اهمیتی ندارد، بلکه آنچه مهم است کیفیت رابطههاست.
منبع: برترینها
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/