بهترین و بدترین پلیسهای دنیا متعلق به کدام کشورها هستند
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، وقتی پلیسی در کار نباشد جرم و جنایت مثل یک توپ غلتان از این سوی شهر و به آن سوی شهر میرود و بزرگ و بزرگتر میشود.
در طول تاریخ همیشه افراد زیادی وجود داشتهاند که میل به تبهکاری داشتهاند. آنها بنا به دلایل بسیار زیادی میل به این دارند که مال و حتی جان دیگران را غصب کنند. اما هر چقدر زمان گذشت موارد بازدارنده قانونی در مقابل آنها شدیدتر شد و مجازاتها نیز افزایش یافت.
یکی از راهکارهای جلوگیری از این ناهنجاریهای اجتماعی «نیروی پلیس» است. پلیس وظیفه دارد امنیت را بر جامعه حاکم کند و در مقابل هنجارشکنان بایستد. بسیاری از مردم هستند که میخواهند قانون را بشکنند و این نیروی پلیس است که مقابل آنها میایستد.
اما نیروی پلیس داریم تا داریم نیروی پلیس! برخی از این نیروها در کشورهایی که تعدادشان هم کم نیست خود مظهر فساد هستند اما نیروی پلیس در برخی دیگر از کشورها واقعاً بینظیر هستند.
در ادامه فهرست 10 نیروی برتر پلیس جهان میآید، آنها به دلیل قدرت و البته نوع آموزش سرآمد تمام نیروهای پلیس در دنیا هستند. آنها با توجه به نوع امکانات و تجهیزات پیشرفتهای که در اختیار دارند بهترین عملکرد را مقابل جرم و جنایت دارند.
10 نیروی برتر پلیس در دنیا:
ژاپن ( NPA )
دپارتمان پلیس نیویورک (NYPD)
پلیس دولتی ایتالیا (Polizia Di Stato)
پلیس نیوزیلند
پلیس ملی فرانسه
پلیس فدرال استرالیا (AFP )
پلیس فدرال آلمان
پلیس مسلح مردمی چین
آژانس ملی پلیس هلند
پلیس سواره نظام سلطنتی کانادا (RCMP)
فساد در همهجا دیده میشود حتی اگر آنجا خود قرار است مجری قانون و مانعی برای جرم و تخلف باشد.
فساد پلیس نوعی سوءرفتار سر زده از سوی پلیس است که در آن مأموران اجرای قانون از طریق سوءاستفاده از قدرت بهدنبال سود شخصی یا پیشرفت شغلی هستند، به عبارت بهتر آنها رشوه میگیرند و در ازای برخی ارتباطات خاص و بدون داشتن استحقاق و شایستگی ارتقای شغلی دریافت میکنند.
برخی از پلیسها رشوه میگیرند تا دست از تعقیب یک متخلف بردارند و یا برعکس فرد بیگناهی را تعقیب و دستگیر کنند و مورد بازجویی قرار بدهند.
در سالهای اخیر افزایش شدید خشونت و تخلف از سوی پلیس در نقاط مختلف دنیا به مسألهای نگرانکننده برای همان دولتها تبدیل شد. بسیاری از نیروهای پلیس در سراسر جهان بنا به دلایلی همچون رفتارهای غیرانسانی، فساد عمیق و ریشهای و همچنین دیگر فعالیتهای مجرمانه خلعدرجه و تعلیق شدهاند. تعداد آنها روزبهروز هم بیشتر میشود. برخی از آنها نیز به دلیل بیرحمی در حین کار تعلیق شدهاند. اما مهمترین بحران رو به فزاینده همچنان دریافت رشوه است.
همیشه در کنار اینکه پلیسهایی فداکار، فروتن و وظیفهشناس وجود داشتهاند پلیسهای فاسد و متخلف هم هستند. آنها چنان درگیر ماجراهای مجرمانه میشوند که جامعه را تحت تأثیر قرار میدهند و شهروندان را با خطر مواجه میکنند.
واقعیت این است که بسیاری از افسران پلیس درآمد چندانی ندارد. بنابراین برای اینکه بیشتر پول دربیاورند رو به فساد و دریافت رشوه میآورند. اما بزهکارانه آنها آسیبهای اجتماعی زیادی را سبب میشود به خصوص در کشورهایی که پیشرفته نیستند.
فهرستی که در ادامه میبینید به کشورهایی مربوط میشود که فاسدترین پلیسهای دنیا را در زمینه دریافت رشوه دارند:
هاییتی
مکزیک
کنیا
برمه
عراق
سومالی
افغانستان
سودان
روسیه
پاکستان
منبع: جامجم
انتهای پیام/4028
انتهای پیام/