استعلام از فدراسیون جهانی برای خدشهدار نشدن والیبال بود/ وضعیت کولاکوویچ در حال بررسی است
احمد ضیایی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا درباره تماس فدراسیون والیبال با فدراسیون جهانی درخصوص قانون منع بهکارگیری بازنشستگان گفت: من خودم بشخصه با فدراسیون جهانی در این خصوص ارتباطی نگرفتهام. این تماس از طریق روابط بینالملل فدراسیون انجام شد و آن هم به این دلیل بود که با تغییر و تحولی که در آینده اتفاق میافتد والیبال دچار مشکل نشود. اساسنامه به صورت جدید تنظیم شده و باید ببینیم چه مواردی به آن اضافه شده است تا به والیبال ایران خدشه وارد نشود. قانونی که در مملکت تصویب میشود بدون شک سر جای خودش باقی میماند و ما به دنبال چیز دیگری نیستیم.
وی ادامه داد: اگر با فدراسیون جهانی تماسی حاصل شده است تنها به این خاطر بوده که عزل و نصبی در فدراسیون صورت نگیرد که در نهایت منجر به تعلیق فدراسیون شود. ما در گذشته بهخاطر همین موضوعات در فدراسیون قایقرانی و فوتبال شاهد تعلیق بودیم و برای اینکه از این امر جلوگیری کنیم با فدراسیون جهانی تماس حاصل کردیم. ما نگران تعلیق بودیم و باید مطلع می شدیم آنها چه نظری در این خصوص دارند.
رئیس فدراسیون والیبال عنوان کرد: البته در هیچ کجای دنیا قانونی تصویب نمیشود که عطف به گذشته باشد. به این معنی که اگر قانونی تصویب میشود برای آینده است، اما در ایران این اتفاق برعکس است. انتخابات فدراسیونها با برگزاری یک مجمع تشکیل میشود. در واقع یک کاندید مورد نظر برای یک فدراسیون با نظر جمعی از افراد طبق برنامههایی که دارد انتخاب میشود و قبل از آن هم در وزارتخانه کارهای مربوط به تأیید صلاحیت کاندیدها انجام میشود. در واقع در فدراسیونهای ورزشی انتصابی صورت نمیگیرد، بلکه افراد براساس برنامهها و هدفهایی که دارند انتخاب میشوند، حالا در مجلس به هر علتی تصمیم گرفته میشود که قانونی مصوب شود تا رؤسای فدراسیونها که شامل قانون بازنشستهها هستند از کار برکنار شوند. ما از همان ابتدا اعلام کردیم که شاگرد قانون هستیم و تابع تمام تصمیمات خواهیم بود.
ضیایی در ادامه صحبتهایش اظهار کرد: اما به نظرم این موضوع باید کمی بیشتر بررسی میشد. به این صورت که اگر این قانون تصویب شد مربوط به گذشتگان نیست و باید در آینده به آن رسیدگی شود. اگر بازنشستهای به عنوان رئیس فدراسیون بعد از این قانون انتخاب شده باید دوره چهار ساله ریاست آن سپری شود و این قانون برای آینده اجرا شود. ضمن اینکه رؤسای فدراسیونهای ورزشی و هیأتها شغل محسوب نمیشوند، متأسفانه این موضوعات در کمیسیون عنوان نشده و به همین خاطر چنین تصمیمی گرفته شده است. رؤسای فدراسیونها هیچ کدام حقوقی نمیگیرند. من خودم به عنوان کسی که 10 سال در فدراسیون والیبال حضور داشتم، عضو هیأت رئیسه و نایب رئیس بودم و در حال حاضر هم رئیس این فدراسیون هستم تاکنون یک ریال حقوق نگرفتهام.
رئیس فدراسیون والیبال در ادامه خاطرنشان کرد: در فدراسیون والیبال، ما 15 درصد بودجه خود را از اعتبارات دولتی میگیریم و مابقی را آن که 85 درصد است از طریق اسپانسرها به دست میآوریم. بنابراین از این بابت هم نمیتوان بگوییم که یک ارگان دولتی محسوب میشویم اگر هم در فدراسیون والیبال استعلامی صورت گرفته است تنها به این خاطر است که به بدنه والیبال آسیب نرسد و هر قانونی هم که در جامعه تصویب و اجرایی شود ما تابع آن خواهیم بود.
ضیایی همچنین در پاسخ به اینکه وضعیت تمدید قرارداد کولاکوویچ با فدراسیون ایران به چه صورت خواهد بود اظهار کرد: این موضوع هم همچون سنوات گذشته قابل بررسی است و طی یک پروسه باید در مورد آن تصمیمگیری کنیم. ما از همه صاحبنظران، مربیان، و پیشکسوتان والیبال خواستیم که در جلسهای حضور پیدا کنند تا در مورد عملکرد کولاکوویچ و عدم موفقیتهای او صحبت کنیم. از طرفی این مربی و دستیارانش هم باید حضور داشته باشند تا نظرات خودشان را مطرح کنند. هنوز در این خصوص به جمعبندی نرسیدهایم و ضمن اینکه بهنظرم قطع همکاری با این مربی یک برخورد خام است و به این سادگی نمیتوان از کسی خداحافظی کرد، چرا که آوردن مربی جدید هم شرایط خاص خودش را دارد. در ابتدا باید یک مربی سطح اول آزاد باشد تا بتوانیم با او وارد مذاکره شویم و بعد از آن هم اگر مربیای به ایران بیاید یک سال زمان میبرد تا با والیبال آشنا شود و بعد از آن ما به المپیک 2020 میرسیم و زمان زیادی را از دست میدهیم، بنابراین طبق نظر کارشناسان و بررسی همه جوانب تصمیم خواهیم گرفت.
انتهای پیام/4051/4057/پ
انتهای پیام/