دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 مرداد 1394 - 10:35
شهین‌دخت مولاوردی در مراسم امضای تفاهم‌نامه با کمیسیون حقوق بشر اسلامی مطرح کرد

گام‌های جدی در جهت اجرایی کردن اسناد بالا دستی با آموزه‌های دینی و حقوق زنان

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران، تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که در چارچوب آن، همکاری این دو نهاد با هدف شکوفایی ظرفیت‌های موجود در کشور در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی، کاربردی و در راستای ارتقاء و پیشبرد همه جانبه رعایت حقوق زنان و کودکان و صیانت از نهاد خانواده، گسترش می‌یابد.
کد خبر : 31395

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، این تفاهم‌نامه مشترک در قالب سه بند به امضاء «شهیندخت مولاوردی» معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و «محمدحسن ضیایی‌فر» دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران رسید.


«بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی»، «تعامل و هم‌افزایی با مراکز علمی، دانشگاهی، حوزوی، گفتمان‌سازی و تبادل تجارب»، «اطلاع و بهره‌برداری از توانمندی‌های تخصصی و امکانات طرفیت»، «ایجاد بسترهای مناسب جهت ارتقای آگاهی‌های عامه در حوزه حقوق زنان و کودکان» و «آسیب‌شناسی مسایل مرتبط با حوزه زنان و خانواده به تفکیک اولویت‌های استان»، شناسایی آسیب‌های پیش‌روی زنان، خانواده و کودکان»، «زمینه‌سازی برای ارتقاء سهم مشارکت زنان در سطوح تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری و تحکیم بنیان خانواده» از جمله برنامه‌ها، اقدامات و موضوعاتی است که در این تفاهم‌نامه اشاره شده است.


مولاوردی در مراسم امضای این تفاهم نامه با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با توجه به ظرفیت‌های موجود دو نهاد می‌تواند در تدوین برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلی کشور مؤثر باشد، گفت: با همکاری و مشارکت در این تفاهم‌نامه می‌توان گام‌های مستحکمی در جهت اجرایی کردن اسناد بالادستی نظام و آموزه های دین مبین اسلام و استیفای حقوق شرعی و قانونی زنان برداریم.


معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: با توسعه همکاری بین دو نهاد می‌توانیم زمینه‌های لازم را برای «ارتقاء دانش در میان زنان و خانواده»، «شکوفایی ظرفیت‌های علمی و کاربردی کشور» و «بسترسازی برای حقوق زنان و خانواده» فراهم کنیم.


مولاوردی تصریح کرد: کارگروهی بین معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و کمیسیون حقوق بشر اسلامی جهت نظارت و برنامه‌ریزی و اجرای درست تفاهم‌نامه ایجاد خواهد شد.


محمدحسن ضیایی‌فر دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی نیز در سخنانی با بیان اینکه برای حل مسأله زنان، مشارکت زنان، مردان، نخبگان و فرهیختگان ضروری است، گفت: ابزارهای رسمی و حکومتی برای رسیدن به جایگاه مطلوب در کشور کافی نیستند، باید در تمام کارها از جمله مسایل مربوط به زنان از مردم، سازمان‌های مردم‌نهاد، نخبگان و صاحبنظران کمک بگیریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب