دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 مهر 1397 - 04:30
معاون برنامه‌ریزی دفتر آموزشگاه‌های آزاد سازمان فنی و حرفه‌ای:

ابلاغیه‌ای در خصوص پرداخت وام به هنرجویان فنی و حرفه‌ای اعلام نشده است

معاون برنامه‌ریزی دفتر آموزشگاه‌های آزاد و مشارکت‌های مردمی سازمان فنی و حرفه‌ای گفت: متأسفانه در ساختار بودجه‌ای این سازمان هیچ سرفصل مشخص و مستقلی برای حمایت مالی از مهارت‌آموختگان وجود ندارد.
کد خبر : 313504
فنی و حرفه ایی.jpg

دلارام فتحی معاون برنامه‌ریزی دفتر آموزشگاه‌های آزاد و مشارکت‌های مردمی سازمان فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار جامعه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص برنامه‌ریزی صورت گرفته این سازمان در جهت مهارت‌آموزی افراد جامعه اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بهره‌گیری از امکاناتی که در ادارات کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان‌ها دارد در 31 استان و مرکز تربیت مربی و پژوهش‌های فنی و حرفه‌ای و همچنین با در اختیار داشتن 11 هزار و 650 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای فعال در کشور در دو بخش دولتی و غیردولتی برای جامعه هدف بالای 15 سال به تفکیک آقایان و بانوان در مناطق شهری- عشایری- بنگاه‌های اقتصادی- پادگان‌ها- یگان‌های نظامی- دانشگاه‌ها برای افراد کم‌توان و اقشار آسیب‌پذیر و در معرض آسیب زندان‌ها و ندامتگاه با دو هدف مهارت‌آموزی برای کارجویان و ارتقای سطح مهارتی شاغلین در بیش از 5 هزار و 128 استاندارد به ارائه خدمات می‌پردازند. 

وی افزود: در حال حاضر سازمان فنی و حرفه‌ای‌ در بخش دولتی 140 میلیون نفرساعت و در بخش غیردولتی 154 میلیون نفرساعت را تحت آموزش دارد.

فتحی در ادامه در خصوص نحوه آموزش‌های مهارتی این سازمان گفت: آموزش‌های مهارتی در حال حاضر به دو صورت رسمی و غیررسمی انجام می‌شود که در بخش غیررسمی کارجویان و افراد برای ارتقای سطح شغلی به عنوان یک متولی غیررسمی به آموزشگاه‌های سازمان فنی و حرفه‌ای مراجعه می‌کنند. 

معاون برنامه‌ریزی دفتر آموزشگاه‌های آزاد سازمان فنی و حرفه‌ای اضافه کرد: آموزش‌های مهارتی بر اساس خوشه‌هایی که داریم در چهار دسته صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر تقسیم می‌شوند و بالاترین میزان مهارت‌آموزی ما در بخش غیردولتی و بخش خصوصی مربوط می‌شود به خوشه خدمات و فرهنگ و هنر و در بخش دولتی مربوط می‌شود به صنعت و کشاورزی است.

 وی در ادامه در خصوص حمایت‌های مالی از آموزش‌دیدگان این سازمان افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یک سازمان ارائه‌دهنده خدمات یادگیری مهارتی در رشته و حرفه‌هایی است که منجر به شغل می‌شود و متولی اصلی آموزش غیررسمی در کشور است ولی متأسفانه در ساختار بودجه‌ای این سازمان، هیچ سرفصل مشخص و مستقلی برای حمایت مالی از مهارت‌آموختگان ندارد. 

فتحی تصریح کرد: در خصوص وام‌های خوداشتغالی در حال حاضر هیچ ابلاغیه‌ای صادر نشده است. صندوق مهر امید در حال حاضر مراحل اجرایی پرداخت وام‌ها را انجام می‌دهد. اما در گذشته سازمان بر حسب اینکه خود شخص بخواهد خودش خویش‌فرما باشد یا پشتیبان مبالغ تا سقف 10 تا 1 میلیارد تومان پرداخت داشته‌اند. 

انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب