دانشجویان کانادایی، ابزار آنلاین عدالت میسازند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از یونیورسیتی افرز، بسیاری از کاناداییها برای دسترسی به سیستم قضائی با موانع زیادی از جمله دستمزد بالای وکیلها، تأخیر در فرایند دادگاه و سروکله زدن با اسناد قانونی پیچیده مواجه هستند اما منابع آنلاین به متهمان کمک میکنند که در اختلافات قانونی از خودشان دفاع کنند.
با وجود این که احتمال مواجه اعضای جوامع محروم با این موانع قانونی بیشتر است؛ اما شهروندان از طبقه میانی جامعه نیز به این مشکلات برمیخورند و به سیستمی برای کمک نیاز دارند.
پروژه ملی «خودنمایندگی طرف دعوی» در وبسایت خود لیست منابعی را منتشر میکند که به افراد جامعه در آمادگی برای دادگاه کمک میکند. این منابع موضوعاتی مانند خواندن و درک گزارش پرونده و نحوه برخورد با وکیل مدافع را پوشش میدهد.
همچنین در این وبسایت منابعی برای هماهنگ شدن با محیط دادگاه معرفی میشود که توصیه میکند چگونه از پس جلسه رسیدگی به محاکمه، دشوارترین بخش فرایند قانونی از نظر طرف دعوی، بربیایند.
این وبسایت به مردم اجازه میدهد که خود را برای اتفاقات آینده آماده کنند و بدانند که باید چه انتظاراتی از دادگاه داشته باشند.
گفتنی است بسیاری از کاناداییها بدون وکیل در جلسه دادگاه حضور مییابند. به گفته پروفسور جولی مکفارلین از دانشگاه ویندسور، تقریباً در 50 تا 80 درصد از دادگاههای حل اختلافات خانوادگی و 30 تا 40 درصد از دادگاههای حقوق مدنی، متهمان یا شاکیان بدون وکیل حاضر میشوند.
انجمن وکالت کانادا این وضعیت را شرمآور خوانده است. در حالی که قاضیها و وکیلهای کانادا کاری برای حل این مشکلات نمیکنند برخی از دانشکدههای حقوق این کشور دست به ابتکار جدیدی زدهاند تا دسترسی به راه و روش سیستم قضائی و قوانین را برای مردم آسانتر کنند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/