دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 شهريور 1397 - 00:54
سرمربی سابق تیم ملی وزنه‌برداری در گفتگو با آنا:

کنار گذاشتن کیانوش رستمی عوام‌فریبی است/ مرادی مانند همیشه فرار می‌کند

سرمربی سابق تیم ملی وزنه‌برداری گفت: حذف کیانوش رستمی از لیست اعزامی به رقابت‌های جهانی عوام فریبی است و رستمی خودش نخواسته به این رقابت‌ها اعزام شود.
کد خبر : 309772

سجاد انوشیروانی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا درباره عدم حضور کیانوش رستمی در رقابت‌های جهانی گفت:‌ به نظرم کیانوش رستمی خودش تمایل نداشت که به رقابت‌های جهانی اعزام شود و اگر او یک درصد خودش راضی بود که به این مسابقه‌ها اعزام شود، همانطور که قبل از بازی‌های آسیایی حق رأی شورای فنی وتو شد برای این رقابت‌ها هم همین اتفاق می‌افتاد.


وی ادامه داد: بنابراین حذف کیانوش رستمی از لیست اعزامی به رقابت‌های جهانی عوام‌فریبی است و مطمئن باشید اگر قرار بود کیانوش رستمی حذف شود باید قبل از بازی‌های آسیایی جاکارتا و زمانی که در انتخابی اوت کرد حذف می‌شد. عدم حضور او در رقابت‌های جهانی به خواسته کیانوش بود و فدراسیون هم از خواسته او تمکین کرد.


انوشیروانی همچنین به عملکرد دیگر وزنه‌برداران اشاره کرد و گفت: من طبق پیش‌بینی‌هایی که داشتم فکر می‌کردم تیم ملی به سه مدال طلا برسد، اما در نهایت با دو طلا و یک نقره و یک برنز به کارش پایان داد. نتایجی که به دست آمد خوب بود، اما نمی‌توانیم از اوت شدن چهار وزنه‌بردار چشم‌پوشی کنیم. من به‌هیچ عنوان قصد ندارم عملکرد فنی تیم را زیرسوال ببرم، اما واقعیت این است که از هشت وزنه‌بردار اعزامی، چهار نفر اوت شدند و این نتیجه برای هیچ کس قابل قبول نیست و این نشان می‌دهد تیم هم از نظر فنی و هم از بعد آمادگی و اردوهای مناسب دچار مشکل بوده که چنین نتیجه‌ای به دست آمده است، ضمن اینکه نباید فراموش کنیم که چهار وزنه‌بردار اوتی عملکرد دیگر وزنه‌برداران را تحت شعاع قرار داده و آنها را کمرنگ کرده است.


سرمربی سابق تیم ملی وزنه‌برداری در ادامه به چرایی اوت شدن وزنه‌برداران اشاره کرد و گفت: براری از آن دسته وزنه‌بردارانی بود که من به شخصه فکر می‌کردم که به مدال طلا برسد، براری در هر سه مسابقه‌ای که با من بود رکوردهای خوبی ثبت کرد اما نمی‌دانم در نهایت چه اتفاقی افتاد که نتوانست وزنه‌ها را بالای سر ببرد و اوت کرد. البته براری بعد از مسابقه گفت دچار سرماخوردگی شده بود، اما به نظرم توجیه درستی نبود چرا که بدنی که آماده است به خوبی می‌تواند این موضوع را کنترل کند و دلیلی ندارد با یک سرماخوردگی زحمت چندماهه‌ا‌ش از بین برود.


انوشیروانی ادامه داد: با توجه احترامی که برای کیانوش و دیگر وزنه‌برداران قائل هستم، به نظرم تلخ‌ترین صحنه وزنه‌برداری در جاکارتا رقم خورد، آنجایی که کیانوش رستمی خودش به تنهایی خودش را کوچ می‌کرد یا وزنه‌هایش را انتخاب و امضا می‌کرد. این صحنه نمونه بارز ورزشکار‌سالاری بود که باعث ناراحتی خانواده اهالی وزنه‌برداری و مردم شده بود. من بانی همه این اتفاقات را رئیس فدراسیون می‌دانم و مطئن هستم او مانند همیشه فرار می‌کند و جوابگو نیست.


وی به شرایط علی مکوندی و مجید عسگری اشاره کرد و گفت: مکوندی جوان با‌استعدادی است اما هنوز وزنه‌بردار کاملی نیست. او با توجه به شرایط رکوردی که داشت، فکر نمی‌کردم که اوت کند. مجید عسگری هم از دیگر وزنه‌بردارانی بود که تا دقایق پایانی وضعیتش بلاتکلیف بود و به نظرم اوت کردن او به خاطر مسائل فنی نبود، بلکه بیشتر به دلیل شرایط روحی و روانی بود. این ورزشکار از ترکیب تیم حذف شد و به گفته خودش تمریناتش را کم کرد و تصمیم جدی گرفته بود که برای رقابت‌های جهانی خودش را آماده کند، او خودش دو هفته مانده به بازی‌های آسیایی وقتی حضورش مسجل شد تصمیم گرفت به جاکارتا اعزام نشود اما دوباره تصمیمش عوض شد و به همراه تیم راهی اندونزی شد. در رقابت‌ها هم دیدیم که به دلیل مشکلات روحی و روانی کم آورد و نتوانست وزنه‌ها را بالای سر ببرد. ‌حالا چطور است که یک وزنه‌بردار که همه تلاشش را برای رقابت‌های جهانی گذاشته بود تا در آن رقابت خوش بدرخشد، از تیم ملی کنار گذاشته شد.


انوشیروانی با بیان اینکه متأسفانه فدراسیون ایرادات زیرساختاری و مدیریتی زیادی دارد، عنوان کرد: همانطور که گفتم متأسفانه فدراسیون ورزشکارسالاری را باب کرد و الان شرایطی به وجود آمده که بازی کیانوش و فدراسیون بازی دو سر برد شده است، به این معنی که اگر کیانوش از کارش ابراز پیشمانی کند باز هم هجمه به سمت او می‌رود و حالا هم که نتیجه نگرفته است باز هم به او انتقاد می‌کنند. با توجه به این شرایط من مطئنم تا آخرین روز قهرمانی کیانوش او از موضعش کوتاه نمی‌آید و به همین روند ادامه خواهد داد. از طرفی تیمی که بهترین وزنه‌برداران را در ترکیب خود دارد چرا باید حاشیه امنیتش اینقدر بالا باشد.


وی ادامه داد: فدراسیون برای پشتوانه‌سازی طرحی را ارائه داده است که هیچ خروجی برای استان‌ها ندارد و تنها آوردگاهش این است که با هزینه‌های گزاف این طرح را اجرا کند و در آخر هم مشخص نیست چقدر خروجی آن مناسب باشد. فدراسیون متولی هر طرح است اما آنها با طرح استعدادیابی فقط استان ها را بدهکار کردند و هیچ دستاوردی نداشته است. فدراسیونی که در برگزاری اردوهای پایه دچار مشکل است چطور می‌تواند متولی طرح استعدادیابی باشد.


انوشیروانی تاکید کرد: متأسفانه ما در حق پیشکسوتان هم احجاف کردیم، آنها شناسنامه وزنه‌برداری هستند و زحمات زیادی برای ما کشیدند ولی اگر بخواهیم برای آنها مسابقه‌ای هم برگزار کنند باید از جیب خودشان هزینه کنند.‌ تمامی این ایرادات به تشکیلات وزنه‌برداری وارد است و متأسفانه فدراسیون هم پاسخگوی آن نیست. من زمانی که در فدراسیون به عنوان سرمربی تیم ملی همه این نقدها را عنوان می‌کردم، به خاطر همین حرف‌ها هم از تیم کنار گذاشته شدم.


وی در مورد بهداد سلیمی و خداحافظی‌اش از دنیای قهرمانی اظهار کرد: بهداد اسطوره وزنه‌برداری ایران بود، او بزرگ بود ‌و با طلا شروع کرد و با طلا هم خداحافظی کرد. امیدوارم که هر پستی هم در تیم ملی بگیرد طوری باشد که به ضرر او تمام نشود.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب