نخستین محموله وارفارین وارداتی سهشنبه وارد کشور میشود
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی فرجی، در نشست خبری ظهر امروز با خبرنگاران با اشاره به اینکه ردیف بودجه خاصی برای ما در نظر گرفنه نشده است، گفت: هیچ بودجهای از هلالاحمر دریافت نمیکنیم و حتی به عنوان یک بازوی اقتصادی باید به جمعیت هلال احمر کمک کنیم.
وی افزود: ما مسئول تامین داروی کشور نیستیم و حتی قیمتگذاری در زمینه دارو نیز با سازمان تدارکات پزشکی نیست و فقط یکی از بزرگترین داروخانههای کشور تحت پوشش جمعیت هلالاحمر است که داروهای موجود در این داروخانه نیز از مبادی قانونی و مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تامین میشود.
فرجی از واردات نخستین محموله وارفارین به کشور در روز سهشبه خبر داد و گفت: بنابر اعلام و درخواست وزارت بهداشت، مجوز واردات این دارو به هلالاحمر واگذار شد و این دارو برای بیماران قلبی و کسانی که جراحی داشتند، مورد استفاده است.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر با اشاره به محور فعالیتهای این سازمان گفت: این سازمان قدمت ۶۰ ساله دارد و علاوه بر ارائه خدمات دارویی به عنوان یک واحد درآمدزا برای جمعیت هلالاحمر فعالیت میکند، تا بتوانند در راستای هزینههای عامالمنفعه و بشردوستانه مورد استفاده قرار دهند، بنابراین مجموعه تدارکات پزشکی بازوی اقتصادی هلالاحمر است.
فرجی ادامه داد: این مجموعه چند واحد تولیدی داروسازی و تجهیزات مصرفی کشور را دارد، هماکنون تولید صافیهای دیالیز در این شرکت صورت میگیرد که یکی از ملزومات دیالیز بیماران است.
وی یادآور شد: ۹۸ درصد داروها تولید داخلی است اما ۴۵ درصد برای واردات داروهای خاص خارجی هزینه میشود.
این مقام مسئول در شرکت تدارکات پزشکی با اشاره به فعالیت شرکت سها کیش گفت: این شرکت واردکننده دارو است، که با موافقت وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، مسئولیت واردات داروهای خاص را برعهده دارد.
مدیرعامل شرکت تدارکات پزشکی با اشاره به تولید ست دیالیز و مایع دیالیز در این شرکت بیان کرد: انواع سرنگ نیز در این مجموعه تولید میشود و به زودی تولید آنژیوکت نیز به بهرهبرداری خواهد رسید. همچنین تولید سرنگ انسولین و انواع سرسوزن هم بهزودی خواهیم داشت.
فرجی ادامه داد: در سازمان تدارکات پزشکی هلالاحمر شرکت پخش سها هلال نیز فعالیت میکند که مسئولیت توزیع دارو در سطح کشور را برعهده دارد. همچنین شرکت سها جیسا نیز به تولید داروها و اسانسهای گیاهی میپردازد.
به گفته فرجی، جمعیت هلالاحمر در چهار داروخانه تحت پوشش این مجموعه به تأمین داروهای مورد نیاز مردم میپردازد که البته تأمین داروها براساس سیاستهای غذا و دارو و از مبادی قانونی صورت میگیرد.
انتهای پیام/4009/
انتهای پیام/