دریافت مجوز تولید 2 سلول بنیادی مزانشیمی و فیبروبلاستی
عبدالحسین شاهوردی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راهاندازی پایگاه تحقیقاتی سرطان در بابل، را یکی از اقدامات موفقیتآمیز پژوهشگاه رویان طی یکسال اخیر دانست و بیان کرد: همچنین پژوهشگاه توانسته بیماریهای اماس، دیابت و قلبی عروقی را روی مدلهای حیوانی بررسی کرده و به نتایج ارزشمندی برای درمان انسانها دست پیدا کند.
رئیس پژوهشگاه رویان باتوجه به انجام فرآیند همانندسازی توسط محققان، افزود: در حال حاضر فرآیندهای همانندسازی، در صنعت دامپروری نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
وی بابیان اینکه در تکثیر بُز سانن نیز اقدامات خوبی انجامشده است، تصریح کرد: پژوهشگاه رویان این آمادگی را دارد که برای محیط زیست و حیوانات در حال انقراض نیز خدماتی به جامعه ارائه کند.
شاهوردی درباره اقدامات پژوهشگاه رویان در زمینهٔ سلولهای بنیادی یادآور شد: در این زمینه کارهای خوبی انجامشده و پروژههایی در حال گذراندن کارآفرینی بالینی است.
رئیس پژوهشگاه رویان با بیان اینکه بهکارگیری سلولهای بنیادی مزانشیمی و فیبروبلاستی، فرآیند اخذ مجوز را در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور طی میکند، خاطرنشان کرد: تاکنون این دو سلول توانسته به فرآیند اخذ مجوز در وزارت بهداشت برسد.
انتهای پیام/4009/4038/ن
انتهای پیام/