دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 شهريور 1397 - 21:40
وزیر علوم خبر داد:

کسب رتبه ۱۵ رشد علمی جهان توسط ایران

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آئین افتتاح مرکز همایش‌های دانشگاه دامغان گفت: تلاش‌های مجموعه آموزش عالی کشور در زمینه رشد علمی قابل تحسین است و هم‌اکنون ایران رتبه ۱۵ رشد علمی را در دنیا دارد.
کد خبر : 307449

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، دکتر منصور غلامی در دانشگاه دامغان اظهار کرد: کسب رتبه‌های بین‌المللی نشان از حاصل دسترنج استادان و دانشجویان در مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی دارد.


وزیر علوم افزود: امروز مفتخریم عنوان کنیم جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان نظامی برآمده از اعتقادات مذهبی و حامی علم و دانش، دارای تعداد توجهی مراکز آموزش عالی در شهرها و استان‌های کشور است که باهدف آموزش و تربیت نیروی انسانی تأسیس شده‌اند.


وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر، پشتیبانی خیرّین برای رشد و توسعه دانشگاه‌های سراسر کشور به‌عنوان حامیان علم و فناوری برای وزارت علوم بسیار مهم بوده است.


دکتر غلامی تأکید کرد: با همراهی خیرین آموزش عالی می‌توانیم شاهد رشد و توسعه بیشتر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور باشیم.


وزیر علوم با اشاره به اینکه دانشگاه دامغان با داشتن فضاهای آموزشی و کمک‌آموزشی و همچنین معماری بسیار خوب، یکی از دانشگاه‌های نمونه و الگو در سطح کشور است گفت: رشد و توسعه آموزش عالی در سطح همه دانشگاه‌های ازجمله دانشگاه دامغان، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دقت پیگیری می‌شود و در راستای تقویت نقاط مثبت و رفع نقاط ضعف احتمالی برنامه‌ریزی‌های لازم انجام می‌شود.


دکتر غلامی با بیان اینکه رشد و توسعه فضاهای آموزش عالی در ایران، عالی و مطلوب است که این مهم فرصت مناسبی را برای تحصیل دانشجویان به وجود آورده است.


وی اظهار کرد: نیروی انسانی عنصری مهم برای رشد جامعه است و تحصیل‌کردگان در مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها صاحبان دانش و تربیت محسوب می‌شوند.


وزیر علوم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، باهدف هم‌افزایی علمی و تبادل فناوری، واحدهای شبکه‌ای در مراکز آموزش عالی و تحت نظر دانشگاه‌ها ایجاد خواهند شد که با ایجاد این شبکه‌های دانشگاهی می‌توانیم نقاط ضعف علوم دانشگاهی را شناسایی و در راستای حل آن اقدام کنیم.


دکتر غلامی با اشاره به جایگاه دانشگاه دامغان و اینکه که این دانشگاه می‌تواند الگوی خوبی برای مراکز آموزش‌عالی باشد گفت: امیدواریم زمینه ایجاد مرکز رشد و فناوری دانشگاه دامغان به‌زودی فراهم شود تا شاهد تأثیرگذاری بیشتر این دانشگاه در منطقه و کشور باشیم.


وی به منابع غنی و قوی کشاورزی و گردشگری دامغان اشاره کرد و گفت: باید از این امکانات و ظرفیت‌ها برای اشتغال جوانان به‌ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی استفاده کنیم.


وزیر علوم افزود: یکی از مزیت‌های خوب مراکز رشد فناوری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، فراهم کردن تجهیزات و امکانات زیربنایی و اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت است.


در ادامه حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه دامغان، مرکز همایش‌های این دانشگاه افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.


عملیات اجرایی پروژه مرکز همایش‌های دانشگاه دامغان، از سال ۱۳۸۸ آغاز و با ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار مالی ساخته شد.


این مرکز با زیربنای ۴۵۰۰ مترمربع احداث شده و شامل یک سالن اصلی ۹۰۰ نفره، دو سالن جانبی ۱۶۰، ۱۰۰ نفره و یک سالن اجلاس ۷۲ نفره است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب