سینمای سلامت جایی در میان مردم ندارد
علی عطشانی در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره تأثیر سینما بر سلامت روح و روان جامعه گفت: بدون تعارف باید بگویم در این سالها سینما در حوزه سلامت خیلی کم توانسته است در بین مردم نفوذ کند. در وهله اول باید بررسی کنیم که سلامت در چه دستهبندیهایی قرار میگیرد. نکتهای که عموم مردم میبینند این است که سلامت در سلامت فکر و جسم خلاصه میشود، اما باید بگویم سلامت در تمام موضوعات زندگی یافت میشود.
کارگردان فیلم سینمایی «کاتیوشا» افزود: اگر نگاه کلانی به این موضوع داشته باشیم، میتوانیم بگوییم در این سالها سینما توانسته در این حوزه فیلمهای بسیاری بسازند، اما نقطه گمشدهای که در این موضوع وجود دارد، ارتباطی باید بین کارشناسان حوزه سلامت و فیلمسازان برقرار شود که در این سالها برای این موضوع کاری نکردهایم.
وی ادامه داد: در خارج از کشور برای هر چیزی یک آژانس خاصی وجود دارد؛ آنها به عنوان کارشناس یک سری فاکتورها را به فیلمسازان میدهند، در کشور چنین امکاناتی وجود ندارد. به طور مثال جشنواره سلامت را که وزیر بهداشت کمک میکند و حمایت میکند، کاش یک کارگروهی کمک به فیلمها هم راهاندازی شود که در جشنواره سال آینده فیلمهای این کارگروه در جشنواره حضور پیدا کند.
کارگردان فیلم سینمایی «یادم تو را فراموش» با بیان اینکه کارشناسان حوزه سلامت باید همپای فیلمسازان باشند بیان کرد: در ایران برای هر قشر جامعه فیلم میسازیم، آن صنف اعتراض میکند. باید در جشنواره سلامت این نکته فرهنگسازی شود، اگر برای جامعه پزشکی فیلمی ساخته میشود در برخی از موارد یک سری اقلیتهایی نیز وجود دارد. این نباشد که در جامعه پزشکی اعتراضهایی شکل بگیرد و حرکت سینماگران را در این حوزه کم کند.
انتهای پیام/4072/
انتهای پیام/