آغاز پروژههای تحقیقاتی استفاده از سلولهای بنیادی در درمان بیماریهای قلبی و اعصاب
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سارا پهلوان در نشست خبری که صبح امروز به مناسبت برگزاری جشنواره بینالمللی تحقیقاتی رویان برگزار شد، بیان کرد: رویکردی که در سالهای اخیر دنبال میکنیم استفاده از سلول درمانی، ژندرمانی، RNA درمانی است که امیدواریم باگذشت زمان این روشهای درمانی نوین جایگزین روشهای گذشته شود حتی پیشبینی میکنیم با بهکارگیری این روشها بتوانیم از تجویز برخی داروها نیز پیشگیری کنیم.
وی افزود: سلولدرمانی در کشور ما آغازشده و اکنون بهعنوان درمان، به بیماران ارائه میشود و بهطور موازی در کنار این روش درمانی، سایر روشها را نیز در حال انجام است.
دبیر علمی چهاردهمین کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی یادآور شد: اکنون درزمینهٔ درمان بیماریهای اعصاب، قلب و ریه به کمک سلولهای بنیادی در حال انجام پروژههای تحقیقاتی هستیم که امیدواریم هر چه سریعتر با دستیابی به نتیجه مطلوب بتوانیم این روشها را برای بیماران به کار بگیریم.
پهلوان در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: درمجموع به دبیرخانه چهاردهمین کنگره سلولهای بنیادی 130 مقاله ارسالشده است که 77 مقاله بهعنوان پوستر و 10 مقاله بهصورت سخنرانی ارائه خواهد شد.
در ادامه مرضیه شیوا دبیر علمی نوزدهمین کنگره بینالمللی پزشکی تولیدمثل نیز یادآور شد: برگزاری کنگرههای علمی موجب میشود تا پزشکان داخلی ایدههای بسیاری را دریافت و از نتایج تحقیقاتی که در دنیا انجامشده است، آگاه شوند که امیدواریم با این ایدهپذیریها و بهروزرسانی اطلاعات بتوانیم معضلات و چالشهای ناباروری را در کشور حل و قدمهای مؤثری را برای ناباروران در کشور برداریم.
وی بابیان اینکه در حال حاضر درصد بسیاری از زوجین نابارور در کشور درمان میشوند، خاطرنشان کرد: ضروری است برای درصد اندکی که قابلدرمان نیستند، علم خود را بهروز کنیم و از نتایج تحقیقاتی که در کشورهای دیگر انجامشده و نتیجهبخش بوده بهرهمند شویم.
دبیر علمی نوزدهمین کنگره بینالمللی پزشکی تولیدمثل یادآور شد: در پژوهشگاه رویان علاوه بر درمان ناباروری درزمینهٔ حفظ قدرت باروری نیز اقداماتی انجام میشود که ازجمله آن میتوان به حفظ قدرت باروری در بیماران سرطانی و بیمارانی که داروهای توکسین مصرف میکنند، اشاره کرد.
وی افزود: در حال حاضر، بیماران مبتلابه سرطان و بیمارانی که مجبور به استفاده از داروهای توکسین هستند، میتوانند قبل از آغاز مراحل درمانی باروری خود (تخمک و اسپرم) را در بانک پژوهشگاه ذخیره و پس از درمان و بهبودی از ذخیره خود برای باروری و فرزنددار شدن استفاده کنند.
انتهای پیام/4009/4038/
انتهای پیام/