الزامات بومیسازی پژوهشهای دانشگاهی
وحید سلوک در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: در تخصیص بودجه 40 درصدی پژوهشی نمیتوان انتظار داشت که دانشگاهها مأموریتگرا شوند. این بودجه کاملاً در راستای متمرکز شدن است.
وی ادامه داد: برای بومیسازی پژوهشهای دانشگاهی، در موضوعات منطقهای باید دانشگاههای بومی در اولویت قرار گیرند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی ارومیه با اشاره به احیای دریاچه ارومیه گفت: مثلاً در احیای دریاچه ارومیه که یک معضل ملی و منطقهای است، طرحهای مختلفی ارائهشده؛ اما بیشتر صاحبان این طرحها بومی نبودند و نتوانستند موفق شوند. در حال حاضر به این نتیجه رسیدهاند که یک طرح بومی را اجرایی کنند. بر اساس این طرح، 60 درصد از سطح دریاچه ارومیه کاهش مییابد و تمرکز روی 40 درصد دریاچه خواهد بود و این قسمت احیا میشود. به نظر میرسد این طرح عملیاتیتر است.
سلوک گفت: اخیراً برای مطالعه بر روی حیوانات دو جزیره کوچک دریاچه ارومیه باید دوربینهای مداربسته گذاشته میشد. از ما خواستند که این کار را انجام دهیم. ما هم به کمک یک شرکت خصوصی به صورت پایلوت انجام دادیم؛ ولی بعداً متوجه شدیم که قرار است طرح اصلی را شرکتی دیگر انجام دهد. اقدامات اینچنینی در حوزههای مختلف پژوهشی در شهر دلسردیایجاد میکند و پژوهشگران، دیگر رغبت زیادی برای ارائه طرحهای پژوهشی نخواهند داشت.
انتهای پیام/4060/4040/ن
انتهای پیام/