دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 مرداد 1394 - 15:41
صمدی لرگانی:

اردوهای جهادی اقدامی مثبت در کادرسازی برای آینده کشور است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن گفت:‌ دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور، در اردوهای جهادی با محرومیت روستاهای کشور، مشکلات مردم، وضعیت کشاورزان دامداران و مسائل و کمبودهای مدیریتی موجود آشنا می‌شوند که این موضوع یک اقدام مثبت در کادرسازی برای آینده محسوب می‌شود.
کد خبر : 30449

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی پایگاه شهید مفتح واحد تنکابن از یک تا 20 مرداد 94 برای کمک‌رسانی به مناطق محروم با همراهی دیگر بسیجیان دانشگاه‌های شهرستان در روستای یوج از منطقه کوهستانی سه‌هزار تنکابن اردویی برگزار می‌کند.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن در بازدیدی از منطقه کوهستانی سه‌هزار تنکابن، عرصه‌های فرهنگی هنری، خدمات عمرانی و محرومیت‌زدایی، بهداشت و سلامت، آموزشی و مهارتی، کشاورزی و دامپروری، اشتغال‌زایی و اقتصاد مقاومتی را مهمترین فعالیت گروه‌های جهادی دانست و اظهار کرد: دانشجویان رشته پرستاری و عمران با همیاری دانشجویان رشته‌های مختلف واحد تنکابن مشغول تعمیر مدرسه روستای یوج و فعالیت‌‎هایی در زمینه بهداشت و درمان در منطقه مورد نظر هستند.


دکتر محمود صمدی لرگانی با توجه به بیانات مقام معظم رهبری درباره اردوهای جهادی به دانشجویان شرکت‌کننده در اردو گفت: رهبر معظم انقلاب اردوهای جهادی را همطراز با جهاد سازندگی اوایل انقلاب دانسته و می‌فرمایند «یک روز نیازِ حرکت دفاعى در درون جامعه بود، یک روز نیازِ حرکت دفاعى در مرزهاى کشور بود، یک روز نیازِ به علم و دانش است، یک روز نیازِ به تحکیم عقاید و ایمان‌هاست، یک روز نیازِ به خدمتگزارى است. شما سفیران کار و تلاش خواهید شد. وقتى شما در یک محیطى حاضر می‌شوید، در کویر، در کوهستان، در نقاط دور از دسترس، در میان مردم محروم مشغول کار می‌شوید، جوانى که در آن‌جاست، از شما الهام می‌گیرد و شما می‌شوید سفیر تلاش و کار و خدمت و جهاد و مجاهدت».


وی از تلاش‌های سرهنگ مرتضی فرجی فرمانده بسیج دانشجویی واحد تنکابن و دانشجویان شرکت‌کننده در این حرکت خداپسندانه قدردانی کرد و افزود: اردوهای جهادی موجب دلگرمی و امیدواری محرومین است و سبب می‌شود روستائیان بدانند که نظام آنها را فراموش نکرده است. برای دانشجویان نیز این نکته بسیار تاثیرگذار است چرا که با این اردوها دانشجویان تجربیاتی کسب می‌کنند که شاید حتی با سال‌ها تلاش در دانشگاه نتوانند به این تجربیات برسند. دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور، در اردوهای جهادی با محرومیت روستاهای کشور، مشکلات مردم، وضعیت کشاورزان دامداران و مسائل و کمبودهای مدیریتی موجود آشنا می‌شوند که این موضوع یک اقدام مثبت در کادرسازی برای آینده محسوب می‌شود.





انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب