دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 مرداد 1397 - 15:39
رئیس دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

ایجاد سازوکار ارتباط دانشگاه‌ها با دولت توسط معاون اول رئیس‌جمهور/ پیشنهاد تامین ارز 4200 تومانی برای دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه شهید بهشتی از ایجاد سازوکاری برای ارتباط دانشگاه‌ها با بخش‌های مختلف دولت توسط معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد.
کد خبر : 304264

سید‌حسن صدوق در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره جلسه رؤسای دانشگاه‌های سطح یک با معاون اول رئیس جمهور گفت: معاون اول رئیس جمهور جلساتی با رؤسای دانشگاه‌های سطح یک برگزار می‌کند و در جریان مشکلات این دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد و علاقه‌مند است که بخش‌های مختلف کشور نظیر صنایع و خدمات با دانشگاه‌ها در ارتباط باشند و از فعالیت‌های دانشگاهی و پروپوزال‌های دکتری در بخش‌های مختلف کشور حمایت شود.


رئیس دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: در این جلسه قرار شد که فرایند مشخصی برای ارتباط دانشگاه‌ها و دولت با هدایت معاون اول رئیس‌جمهور ایجاد شود.


صدوق درباره بحث‌های مطرح شده در زمینه بودجه دانشگاه‌ها گفت: رؤسای دانشگاه‌ها خواستند که در تخصیص‌ها و نگارش بودجه سال‌های آتی، توجه ویژه‌ای به دانشگاه‌ها شود تا شاهد گشایش‌های بیشتری به خصوص در پژوهش‌های دانشگاهی باشیم.


پیشنهاد تامین ارز 4200 تومانی برای فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه‌ها


وی درباره تأمین ارز برای فعالیت‌های علمی اضافه کرد: در جلسه روز گذشته با معاون اول رئیس جمهور، رؤسای دانشگاه‌ها پیشنهاد تأمین ارز 4200 تومانی برای فعالیت‌های علمی بین‌المللی مطرح کردند و قرار شد آقای جهانگیری موضوع را بررسی کند.


رئیس دانشگاه شهید بهشتی در ادامه با اشاره به جلسه با وزیر امور خارجه کشورمان، گفت: در این جلسه درباره روابط بین‌المللی دانشگاه‌ها بحث شد و رؤسای دانشگاه‌ها خواستار همکاری بیشتر وزارت امورخارجه برای گسترش فعالیت‌های علمی بین‌المللی به‌خصوص با کشورهای توسعه‌یافته شدند. خوشبختانه بعد از برجام، تعامل با دانشگاه‌های اروپایی تسهیل شده است که گزارش‌هایب از این تعاملات به وزیر امور خارجه ارائه شد.


صدوق تأکید کرد: پایه و اساس امروز دیپلماسی، دیپلماسی علمی است. به‌رغم اتفاقات اخیر، مشکلی برای تعاملات بین‌المللی نداریم و اتفاقاً کشورهای اروپایی از ارتباط با ایرانبه خوبی استقبال می‌کنند. انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک و تأسیس رشته‌های مشترک، رو به گسترش است. این کشورها از پیشرفت‌های علمی ما در جهان امروز آگاهند و این تعامل‌ها در مقایسه با کشورهای همسایه و منطقه در سطح خوبی قرار دارد.


وی درباره مشکلاتی که در صدور ویزای اعضای هیأت علمی وجود دارد، افزود: انتظار این است که سفارتخانه‌ها برای انجام کارهای علمی، تسهیلات بیشتری در نظر بگیرند و به عنوان مقوله جداگانه‌ای به آن نگاه کنند. خواسته شد که به این موضوع نگاه ویژه‌ای شود تا اعضای هیأت علمی، وقت کمتری در سفارتخانه‌ها تلف کنند که این مورد تایید وزیر امورخارجه هم بود.


انتهای پیام/4040/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب