دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 مرداد 1397 - 10:55

مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی البرز آغاز به‌ کار کرد

پروژه‌های اداره کل هواشناسی استان البرز با حضور استاندار، رئیس سازمان هواشناسی کشور و جمعی از مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.
کد خبر : 303575

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری البرز، محمدعلی نجفی به همراه داود پرهیزکار رئیس سازمان هواشناسی کشور صبح امروز پروژه‌های هواشناسی البرز را افتتاح کرد.
این پروژه‌ها شامل: مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی در کرج با هدف انجام امور مربوط به تحقیقات کاربردی هواشناسی استان برای ارائه خدمات پژوهشی و کاربردی هواشناسی به مساحت هزار و ۷۰۰ متر مربع با اعتباری حدود چهار میلیارد تومان.
ایستگاه اقلیم‌شناسی اشتهارد با اعتباری حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای ارائه اطلاعات هواشناسی منطقه به کاربران و مدیران شهری برای انجام بهتر پروژه‌ها با توجه به اقلیم منطقه به منظور جمع‌آوری اطلاعات هواشناسی منطقه و خدمات عامه.
ایستگاه اقلیم‌شناسی دیزین با اعتباری حدود ۶۰۰ میلیون تومان با توجه به توریستی بودن منطقه دیزین و بین‌المللی بودن پیست آن، هدف ارائه خدمات هواشناسی به مسافران و گردشگران است.
ایستگاه اقلیم‌شناسی محمدشهر با اعتباری حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای ارائه اطلاعات هواشناسی منطقه به کاربران و مدیران شهری برای انجام بهتر پروژه‌ها با توجه به اقلیم منطقه.
ایستگاه اقلیم‌شناسی مشکین‌دشت با اعتباری حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای ارائه اطلاعات هواشناسی منطقه به کاربران و مدیران شهری برای انجام بهتر پروژه‌ها با توجه به اقلیم منطقه.
ایستگاه هواشناسی سیار کرج با اعتباری حدود ۴۰۰ میلیون تومان برای ارائه اطلاعات هواشناسی در مواقع بحران و در محل وقوع حادثه.
راه‌اندازی تلویزیون شهری با اعتباری حدود ۳۰۰ میلیون تومان برای ارائه اطلاعات عامه به مردم.
شبکه ایستگاه‌های باران‌سنجی دیتالاگر (هشدار سیل) در ۲۰ نقطه استان (طالقان، نظرآباد، کرج، اشتهارد و ساوجبلاغ) با اعتباری حدود ۲۰۰ میلیون تومان با توجه به وقوع سیل‌های متعدد در محور کرج-چالوس و شهرستان‌های استان و نیاز به اطلاعات ایستگاه‌های باران‌سنجی برای عملیاتی‌کردن سیستم هشدار سیل است.
استودیوی هواشناسی در سطح استان با اعتباری حدود ۱۰۰ میلیون تومان با هدف ارائه خدمات عامه به صورت زنده و در طول شبانه‌روز در محل اداره کل و با کیفیت بسیار عالی به صدا و سیمای استان.
دیتاسنتر با اعتباری حدود ۶۰۰ میلیون تومان که با راه‌اندازی این دیتاسنتر و اجرای نرم‌افزارهای تخصصی هواشناسی دقت پیش‌بینی پدیده‌های مخرب جوی در سطح استان از ۵۰ کیلومتر به چهار کیلومتر افزایش می‌یابد.»


انتهای پیام/4046 /


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب