کاراته المپیکی شده اما از امکانات محروم است
سجاد گنجزاده در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره آخرین شرایط خود و تیم ملی کاراته در آستانه بازیهای آسیایی جاکارتا گفت: خدا را شکر شرایط من و دیگر ملیپوشان کاراته برای اعزام به این مسابقهها خیلی خوب است. ما الان چندین ماه است که در اردوهای تیم ملی برای آمادگی در این مسابقهها حضور داریم. البته این اواخر فشار اردوها بیشتر از قبل شده است و با اردوهای ابتدایی که داشتیم کاملاً متفاوت است. امیدوارم همه این زحمتها و تلاشهای ما به ثمر بنشیند و نتیجه آن را در جاکارتا ببینیم.
وی در پاسخ به اینکه از حریفان خود چقدر شناخت دارید، اظهار کرد: ما یک ماه گذشته در مسابقههای قهرمانی آسیا که در اردن برگزار شد شرکت کرده بودیم و نتیجه خوبی هم به دست آوردیم در آن رقابتها من از روی سکوها تک تک حریفان را آنالیز کردم. ضمن اینکه فیلم حریفان را هم در اختیار ما گذاشتند و به خوبی آنها را می شناسم. اما من به هیچ کدام از آنها توجهی نمیکنم و بیشتر بر تواناییهای خودم تمرکز میکنم و مطمئنم اگر براساس تواناییهایم مسابقه را انجام دهم نتیجه خواهم گرفت.
گنجزاده ادامه داد: در مسابقههای قهرمانی آسیا کاراتهکار کشور اردن بازیکن خوبی بود و میتوان گفت یکی از حریفان جدی من در این رقابتها است. یک حریف دیگر از کشور عربستان و ژاپن هم حضور دارند که حریف ژاپنی چندین بار من را شکست داده است. البته حریفانی از ویتنام و تایلند هم در این مسابقهها حضور دارند و نمیتوان آنها را دست کم گرفت.
قهرمان کاراته وان در پاسخ به اینکه باتوجه به اینکه کاراته المپیکی شده است شرایط رسیدگی به این رشته چطور است، عنوان کرد: کاراته از دو سال پیش به رشتههای المپیکی اضافه شده است اما ما هیچگونه تغییری از نظر امکانات و حمایت از سوی مسئولان حس نکردهایم. امکانات زیادی در اختیار ورزشکاران المپیکی قرار میدهند اما متاسفانه ما از همه آنها محروم هستیم. به عنوان مثال زمانی که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک پاداش به ورزشکاران دادند کاراته را جزء ورزشهای غیرالمپیکی حساب کردند، در صورتیکه کاراته از دو سال پیش وارد المپیک شده است اما به ما گفتهاند تا زمانی که کاراته به المپیک اعزام نشود ما مدالهای ملیپوشان کاراته را المپیکی حساب نمیکنیم. حالا سوال من این است چطور یک ورزشکار با این شرایط باید حمایت شود و به المپیک راه پیدا کند؟ مسئولان ورزش همه امکاناتی که برای کسب سهمیه المپیک است را قطع میکنند و میگویند شما ابتدا باید به المپیک راه پیدا کنید و بعد از آن شما را المپیکی حساب میکنیم. در صورتی که تمام کشورهای دنیا از زمانی که کاراته وارد المپیک شده امکانات خیلی خوبی در اختیار ورزشکاران خودشان گذاشتهاند. ژاپن در المپیک توکیو میزبان است ولی از همین حالا سرمایهگذاری کلانی بر روی رشته کاراته میکند در صورتی که با توجه به امتیاز میزبانی میتواند در هر وزن سهمیه داشته باشد و نیازی ندارد که آنقدر سرمایهگذاری کنند اما آنها ورزشکاران خودشان را رها نمیکنند.
وی در پایان تاکید کرد: ما چند سالی است که در مورد خانه کاراته صحبت میکنیم اما وقتی کسی توجه نمیکند، همه ما ترجیح دادیم که این موضوع را برای خودمان حل کنیم تا بیشتر از این درگیر آن نشویم و سعی میکنیم با همین امکانات سر کنیم. این موضوع از دست ما خارج است به همین دلیل سعی میکنیم فقط به خودمان و عملکردمان فکر کنیم.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/