دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مرداد 1397 - 20:08
سخنگوی وزارت امور خارجه:

ایران حمله به دانش‌آموزان یمنی را به شدت محکوم می‌کند

سخنگوی وزارت امورخارجه جنایت جدید ائتلاف سعودی-اماراتی در هدف قرار دادن اتوبوس حامل کودکان دانش‌آموز یمنی را به شدت محکوم کرد. و همچنین مفاد بیانیه ۱۱ ماده ای نشست نمایندگان دائم سازمان همکاری اسلامی در جده را مردود خواند.
کد خبر : 302717

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امورخارجه جنایت جدید هواپیماهای سعودی-اماراتی در هدف قرار دادن اتوبوس حامل کودکان دانش‌آموز یمنی در شهر ضیحان استان صعده که منجر به کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر از اطفال بی‌گناه گردید را به شدت محکوم کرد.


قاسمی ضمن ابراز همدردی با بازماندگان قربانیان این جنایت جنگی از مجامع بین‌المللی و حقوق بشری خواست به هر طریق ممکن مانع استمرار این جنایات از سوی کشورهای مهاجم به یمن شوند.


قاسمی تاکید کرد: تشدید بمباران مناطق مسکونی و اهداف غیرنظامی نشان از شکست‌های پی در پی نیروهای ائتلاف در جبهه‌های جنگی داشته و با ابراز تاسف از استمرار حمایت تسلیحانی برخی کشورهای مدعی حقوق بشر از سعودی و امارات افزود: آن‌ها شریک در این جنایات جنگی بوده و باید پاسخگو باشند.


قاسمی از سازمان ملل و کشورهای اثرگذار خواست تا تلاش‌های خود را برای توقف فوری حملات افزایش داده و تدابیر و اقدامات لازم را برای حفاظت از سلامت و امنیت غیرنظامیان بویژه زنان و کودکان به کار گیرند.


در پیامی جداگانه، بهرام قاسمی اظهار کرد: نمایندگان جمهوری اسلامی ایران به دلیل عدم صدور ویزا از سوی عربستان سعودی امکان حضور در نشست‌های سازمان همکاری اسلامی در جده را ندارند و لذا اینگونه بیانیه‌ها با اعمال فشار عربستان سعودی و به صورتی غیرمنصفانه و یک‌جانبه تهیه و منتشر می‌شود.


سخنگوی وزارت خارجه افزود: کشورهای متجاوز به یمن که مسئول بحران انسانی بیش از چندساله و کشتار روزانه مردم بی‌دفاع یمنی با پیشرفته‌ترین خریدهای نظامی و ویرانی زیرساخت‌های این کشور هستند، برای سرپوش گذاشتن به جنایات خود و انحراف افکار عمومی منطقه و جهان، دست به صدور اینگونه بیانیه‌های بی‌ارزش و سوء‌استفاده از نهادها و سازوکارهای منطقه‌ای و بین‌المللی می‌زنند. ما معتقدیم صدور اینگونه بیانیه‌ها به نام و با سوء‌استفاده از اعتبار سازمان همکاری اسلامی، علاوه بر ایجاد بی‌اعتمادی در میان اعضای آن، اتلاف سرمایه‌ها و ظرفیت‌های کشورهای عضو، ناکارآمد کردن سازمان در موضوعات و مسائل اصلی مبتلا به جهان اسلام را به دنبال دارد و موجب تضعیف جایگاه این سازمان در سطح بین‌المللی می‌شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب