دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 مرداد 1397 - 16:33

اعلام جزئیات نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی

جزئیات نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی در کنکور ۹۷ اعلام شد.
کد خبر : 301168

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، شرایط و تسهیلات نقل و انتقال فرزندان اعضای هیات علمی برای کنکور سراسری سال ۹۷ همانند شرایط و ضوابط این تسهیلات سال ۱۳۹۶ است.


دستورالعمل اجرایی مصوبه جلسه ۷۳۵ در تاریخ ۲۵ تیر ۹۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تسهیلات فرزندان اعضای علمی در اختیار دانشگاه‌ها قرار گرفته است و دانشگاه‌ها باید آن را به اطلاع اعضای هیات علمی ذینفع قرار دهند.


پذیرفته‌شدگان دارای سهمیه ایثارگران و رزمندگان اعم از ایثارگران ۲۵ درصد ظرفیت و ایثارگران ۵ درصد که حائز شرایط استفاده از تسهیلات فرزندان اعضای هیات علمی هستند باید برای استفاده از مفاد این تسهیلات به موارد اعلام شده توجه کنند.


بر اساس این دستورالعمل، داوطلب برای انتقال باید ۹۰ درصد و برای تغییر رشته باید ۹۲.۵ درصد نمره آخرین نفر پذیرفته‌شده در سهمیه آزاد را کسب کند.


همچنین این دسته از پذیرفته شدگان نمی‌توانند از انتقال مشروط استفاده کنند.


بر اساس مصوب ۷۳۵ جلسه مورخ ۲۵ تیر ۹۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی هرگونه اختیارات مربوط به تصمیم‌گیری درخصوص نقل و انتقال فرزندان اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی که در آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی پذیرفته می‌شوند، به وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تفویض می‌شود.


بر اساس دستورالعمل اجرایی اعضای هیات علمی شامل اعضای هیات علمی وزارتخانه‌های علوم، بهداشت، اعضای هیات علمی دانشگاه‌های وابسته به سایر وزارتخانه‌ها و نهادها، اعم از نظامی و غیرنظامی و همچنین موسسات غیرانتفاعی و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی است.


این اعضای هیات علمی باید رسمی قطعی یا رسمی آزمایشی اعم از شاغل، بازنشسته یا متوفی (در صورتی که گزینش علمی دو حالت اخیر به هنگام بازنشستگی یا فوت توسط وزارتین صورت گرفته باشد) و تمام‌وقت، ثابت و رسمی باشند.


بر اساس این دستورالعمل پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری می‌توانند از دانشگاه مبدا به یکی از دانشگاه‌های واقع در شهر محل خدمت (ترجیحاً دانشگاه محل خدمت) عضو هیات علمی و یا در صورت نبودن آن رشته در آن شهر به دانشگاه نزدیک‌ترین شهر به محل خدمت عضو هیات علمی با تعیین سازمان سنجش آموزش کشور در همان مقطع، گروه آزمایشی و دارا بودن حد نصاب مطابق با ضوابط اعلام شده انتقال یا تغییر رشته بدهند.


تغییر رشته و انتقال فقط به شهر دانشگاه محل خدمت عضو هیات علمی و در صورت عدم وجود رشته به نزدیک‌ترین شهر به محل خدمت عضو هیات علمی امکان‌پذیر است.


تسهیلات انتقال فرزندان اعضای هیات علمی


انتقال هنگامی امکان‌پذیر است که داوطلب حد نصاب علمی را برای کدرشته محل مورد تقاضا دارا باشد و از دانشگاه مبدا به دانشگاه مقصد در همان رشته و همان مقطع انجام می‌شود.


انتقال از شبانه به روزانه، از مقطع پایین‌تر به مقطع بالاتر، از دوره‌های غیرحضوری، نیمه‌حضوری و مجازی به دوره حضوری، از دانشگاه‌های غیر دولتی به دولتی وابسته به وزارتخانه‌های بهداشت و علوم غیر‌مجاز است. همچنین انتقال در یک شهر امکان‌پذیر نیست.





































دوره قبولی دوره معرفی
روزانه به کلیه دوره‌ها
شبانه (نوبت دوم) به جز روزانه به سایر دوره‌ها
پیام‌نور به پیام‌نور
غیرانتفاعی به غیرانتفاعی
نیمه‌حضوری به نیمه‌حضوری
مجازی به مجازی
پردیس خودگردان (بین‌الملل) به پردیس خودگردان (بین‌الملل)

تسهیلات تغییر رشته فرزندان اعضای هیات علمی


تغییر رشته باید در همان گروه آزمایشی و همان مقطع یا مقطع پایین‌تر باشد و در صورتی امکان‌پذیر است که داوطلب حد نصاب نمره علمی برای رشته محل مورد تقاضا را دارا باشد.


تبصره ۱: تغییر رشته می‌تواند در دانشگاه مبدا و یا دانشگاه دیگر باشد.


تبصره ۲: داوطلب نمی‌تواند در یک دانشگاه تغییر رشته دهد، سپس به محل دیگری انتقال یابد، مگر آنکه حدنصاب تغییر رشته برای محل مورد تقاضا را داشته باشد.


تبصره ۳: دارا بودن شرایط خاص موسسه مقصد برای داوطلبان جهت تغییر رشته ضروری است.


در بخش دیگری از این دستورالعمل اجرایی آمده است که عضو هیات علمی برای استفاده از این تسهیلات برای پذیرفته شدگان آزمون سراسری باید پس از اعلام رسمی از سوی سازمان سنجش، اقدام به تهیه مدارک لازم کرده و اسکن آنها را تهیه کنند و از طریق سامانه اینترنتی مربوطه نسبت به ثبت‌نام و ارسال مدارک اقدام کند.


در مورد تغییر رشته و انتقال به یکی از دانشگاه‌های شهر تهران به این ترتیب عمل می‌شود که سازمان سنجش پس از دریافت همه تقاضاها با توجه به ظرفیت هر یک از کدرشته محل‌ها بر اساس نمره کل اکتسابی در آزمون و محل خدمت عضو هیات علمی نسبت به توزیع داوطلبان در بین دانشگاه‌هایی که آن رشته را دارند اقدام می‌کند.


در صورت عدم وجود ظرفیت امکان معرفی داوطلب وجود ندارد. فرزند عضو هیات علمی در صورتی که واجد شرایط باشد به صورت مازاد ظرفیت برای معرفی به دانشگاه محل خدمت والدین خود اولویت دارد.


منبع: مهر


انتهای پیام/4040


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۵
۰
الان پس این فرزندان هیات علمی که ۹۲.۵ رو نمره نیاوردند چطور الان از آنها ثبت نام کردند و از دامپزشکی به پزشکی منتقل کردند این صحبتها فقط برای مردم عادی است آیا الان روسا دانشگاه آزاد نمی دانند که اینها حتی ۵۰ درصد نمره آخرین نفر رو نیاوردند دارند آیا روسای محن م نمی دانند که رتبه این عزیزان بالای ۳۰۰۰۰ است آیا مسولین نمی دانند که اینها با اس ام اس همدیگر خبر می دن اگر درست از راه درست وارد شدن چرا علنی نمی کنند چرا وقتی رفتن وزارت بهداشت جدا براشون آذر اتاق باز کردن و شخص بخصوصی اومد مدارک ازشون گرفت آیا همه این م حال که از زمستان ۹۷ شروع شده تا الان ادامه می دهند
قالیشویی ادیب