سربازان وظیفه و نیروهای نظامی امدادگر میشوند
اسماعیل نجار در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد اجرای طرح هر نظامی یک امدادگر اظهار کرد: در این زمینه مدیریت بحران کشور جلسهای با نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح و جمعیت هلالاحمر به منظور ارتقاء آموزش نیروهای نظامی در قالب این طرح برگزار کرده و پیشنهاداتی نیز از سوی سازمان مدیریت بحران ارائه شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه اولین امدادگر و کسی که میتواند محیط زندگی خود را ایمن کند، اعضای خانواده و کسانی هستند که از حادثه جان سالم به در بردهاند؛ به همین دلیل بحث آموزش در همه مراحل و مقاطع بین مردم و مسئولان مطرح بوده و باید در راس همه آنها سازمان مدیریت بحران برنامهها و اقداماتی داشته باشد.
رئیس مدیریت بحران کشور ادامه داد: وزارت کشور به ستاد کل نیروهای مسلح پیشنهاد داد هر نظامی یک امدادگر باشد؛ زیرا با توجه به اینکه نظامیها انسجام بهتری دارند و به دلیل حضور در پادگانها، میتوانند بهتر آموزش دیده و سریعتر وارد عمل شوند و از سویی دیگر سالانه تعداد زیادی سربازان وظیفه در اختیار نیروهای مسلح برای آموزش وجود دارند، میتوان از این ظرفیت بهره برد.
نجار یادآور شد: سازمان مدیریت بحران پیشنهاد کرد آموزشهای گسترده و جامعی به پرسنل نظامی و سربازان وظیفه ارائه شود تا بتوانیم در مواقع بحران از توانایی این نیروها استفاده کنیم.
به گفته این مقام مسئول، خوشبختانه این پیشنهاد مورد پذیرش و موافقت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح قرار گرفت و به افرادی ماموریت پیگیری و هماهنگی این برنامه را دادند، همچنین به این نتیجه رسیدیم که برای بهبود اجرایی کردن این پیشنهاد بهتر است محتوای آموزشی و سرفصلهای مشخصی تهیه و تدوین شود.
وی اظهار کرد: در همین زمینه مقرر شد سرفصلها و محتوای آموزشی را مشخص کنیم و با تقویت اساتید مدیریت بحران نسبت به اجرای این برنامهریزی اقدام کنیم بر همین اساس جمعیت هلالاحمر عهدهدار تهیه و تنظیم محتوای آموزشی شد تا در مراکز آموزشی پادگانها این برنامه را اجرایی و عملیاتی کند.
انتهای پیام/4009/4044
انتهای پیام/