ارتقای کیفیت نظام آموزشی همگام با فناوریهای روز دنیا؛ مهمترین ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه علمی و کاربردی، محمدحسین امید در مراسم رونمایی از سامانه ملی بازنگری برنامههای درسی و آموزشی دانشگاه که در سالن 9 دی سازمان مرکزی این دانشگاه در تهران، گفت: در راستای ارتقای کیفیت نظام آموزشی و همگام با فناوریهای روز دنیا این سامانه به حول قوه الهی افتتاح میشود. الگوی تدوین این سامانه مبتنی بر پاسخگویی به نیازهای آموزشی و مهارتی بازار کار، تجزیه و تحلیل شغلی و توجه جدی به انتقال فناوری روز دنیا با استفاده از مزیتهای بومی است.
وی ادامه داد: تنوع، گستردگی و چابکی نظام برنامهریزی درسی این دانشگاه که میتواند در طی یک دوره تحصیلی بارها مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد و رشتههای متناسب با نیاز بازار کار تدوین و یا رشتههای فاقد متقاضی را منسوخ نماید از ویژگیهای منحصر به فرد این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی به روز از متخصصان و صاحبنظران حوزه شغلی، شناسایی نیاز بازار کار در حال حاضر و در آینده از دیگر مزیتهای و اولویتهای این بازنگری است.
لازم به ذکر است که دانشگاه جامع علمی کاربردی در حال حاضر در بیش از 800 رشته تحصیلی و در حدود 600 مرکز آموزشی در سراسر کشور و با بیش از 400 هزار دانشجو به مهارت افزایی، کارآفرینی و انتقال فناوری به کسب و کار ملی خدمت ارائه میدهد.
گفتنی است دانشجویان، مدرسان، مدیران مراکز آموزشی تابعه و سایر علاقهمندان و صاحبنظران حوزه برنامهریزی درسی و آموزشی میتوانند در بازنگری دروس این دانشگاه مشارکت و همکاری نمایند.
ملی بازنگری برنامههای درسی و آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی که امروز از طریق ویدیو کنفرانس در سراسر کشور افتتاح شد، از طریق آدرس uast.ac.ir در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/