بیتوجهی وزارت امور خارجه به موضوع گفتمان بینالمللی جوانان/ استقلال بخش جوانان از ورزش تا دو سال دیگر ممکن نیست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدمهدی تندگویان، در نشست هم اندیشی جوانان احزاب، در خصوص تلاش های صورت گرفته برای استقلال بخش جوانان از وزارت ورزش و تبدیل شدن به وزارتخانه مستقل توضیح داد: تلاشهای بسیاری در این خصوص انجام گرفت اما دولت هم باید از مواضع خود دفاع کند. همچنین شائبههای عملکرد این وزارت خانه باید برطرف میشد که متاسفانه در مجلس با توجه به مواضع برخی نمایندگان به مشکلاتی برخوردیم.
وی با گفتن با بیان اینکه لایحه به مشکل خورد، در مجلس رای نیاورد و از دستور خارج شد، گفت: به نتیجه رسیدن این موضوع حداقل تا دو سال دیگر دور از انتظار است.
تندگویان در خصوص مشکلات احزاب گفت: متاسفانه مشکلات احزاب در حیطه معاونت جوانان نیست و حل این گرهها در دست ما نیست اما تمام تلاشمان را برای انعکاس آن میکنیم.
نگاهی به مسیر اجرایی دستور ویژه رئیس جمهور
تندگویان در خصوص دستور ویژه رئیس جمهور برای به کارگیری جوانان و تلاش معاونت امور جوانان برای به کارگیری جوانان در سمتهای مختلف گفت: تلاش های بسیاری برای اشتغال جوانان شد. اما بازهم مشکلات به قدری زیاد است که تلاش بیشتری را میطلبد. اولین تشکلی که برای اشتغال جوانان تشکیل شد، تشکل گردشگری بود که اگر شکل بگیرد می تواند جهش مضاعفی برای اشتغال جوانان باشد. تسهیلات از طرف بانک هم در اختیار این افراد قرار میگیرد چرا که تسهیلات وزارت خانه در حد ۴۰۰ میلیارد تومان برای کل کشور است و به مقدار کافی نیست. از مزایای آن هم تسهیل امور بیمه و مالیات و همکاری با سایر ارگانها است.
بی توجهی وزارت امور خارجه به اهمیت گفتمان بین المللی جوانان
تندگویان با تاکید بر اینکه در بحث گفتمان بین المللی جوانان هیچ قدمی برداشته نشده است، گفت: خود ما هم معترض به این امر بودیم اما بخش ما امور بینالملل ندارد و امور بینالملل متعلق به قسمت ورزش وزارت ورزش و جوانان است که با توجه به دغدغههای ورزشی در اولویتهای بعدی قرار میگیرد. از طرفی وزارت امور خارجه هم چندان اهمیتی به این موضوع نمیدهد»
افراد هر لحظه به دلیل منافع شخصی تغییر جریان میدهند
وی با گفتن اینکه متاسفانه معانی جریانات سیاسی هم در حال تغییر است، ادامه داد: افراد هر لحظه به دلیل منافع شخصی جریان خود را عوض میکنند. تمام تلاش معاونت جوانان این است که تبدیل به پایگاه سیاسی یک حزب نشود و از تمامی جریانات و برای خدمت به جوانان تشکلها استفاده کند.
باید گفتارمان را عوض کنیم
تندگویان در آخر با تاکید بر اینکه بحثی که اصرار به شکل گرفتن آن وجود دارد، بحث ناامید کردن جوانان است، گفت: خیلی از جوانان استانها مانند تبریز به دلیل اتکا به نفس توانستند سرمایههای بسیاری را جذب کند و مسیر بهتری را برای خود رقم بزنند ولی در برخی استانها که ترویج ناامیدی شکل گرفته نتیجه برعکس است. نمیگویم جوانان ناامید نیستند، یا ناامیدی را در صورت جوانان نمیبینم بلکه باید گفتارمان را عوض کنیم و به جای ترویج ناامیدی به توجه به استعدادهایی که به آن ها توجهی نشده بپردازیم در غیر اینصورت، دورنمای خوبی برای آینده کشور تصور نمیتوان کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/